• Veel voetballers hebben zoveel gevoel voor een bal dat ook tennis ze eenvoudig afgaat. Het is ook nog eens een sport waarbij je niet met elf man op een veld hoeft te staan, één tennismaatje is al voldoende.
    Bij tennisvereniging C.C. is het deze zomer – tussen half juni en half september - mogelijk om voor slechte € 49,- onbeperkt gebruik te maken van hun tennisbanen en alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens twee tennislessen van een gecertificeerde trainer op zaterdagochtend.
    Voor iedereen, jong of oud, die op een leuke manier aan zijn of haar conditie wil werken, is dit natuurlijk perfect. Je rijdt gewoon richting vv Dubbeldam, maar dan net iets verder. Je kunt proeven van een andere sport en ook nog eens topfit uit de zomervakantie komen.

Wat houd je tegen?
    Meld je aan of vraag aanvullende informatie door een mailtje te sturen naar leden@tennisverenigingcc.nl onder vermelding "zomerchallenge".