• Beste leden, sponsoren en begunstigers,

   
  Met de traditionele vrijwilligersbarbecue hebben wij 2 weken geleden het seizoen afgesloten. Voor het eerst sinds lange tijd was dit weer een normaal seizoen zonder Covid-perikelen. Sommigen van jullie zijn al op vakantie en sommigen zullen komende weken gaan genieten van een welverdiende time-out. Op sportief gebied zagen wij de degradatie van zondag 1 maar ook aardig wat kampioenschappen bij zowel jeugd -als senioren. Ook zijn er veel talrijk geslaagde evenementen georganiseerd, goed voor de sfeer en ook voor de clubkas. Wij bedanken bij deze nogmaals alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben.
  Wij gaan het nieuwe seizoen in met 15 senioren en 25 jeugdteams, hetzelfde aantal als vorig seizoen. De onderhoudsploeg en noeste werkers Sjaak en Gerard zijn al bezig om alles gereed te hebben voor aanvang van de trainingen en (beker) competities.
  Vorige week hebben wij een positief gesprek gehad met de Gemeente waardoor wij nu ook de laatste details met de aannemer kunnen bespreken, de bouwvak is natuurlijk ook begonnen maar zowel de aannemer als wijzelf gaan door.
  Wij willen jullie allemaal een fijne vakantie wensen en zien jullie graag het nieuwe seizoen weer op de club.
   
   

  Het Bestuur