• Woensdagavond 5 juni om 18.00uur
  Wedstrijdveld vv Dubbeldam

  Opstelling:

  JO11-4
  - Ruben
  - Laurens
  - Bo
  - Lukas
  - Majd
  - Benjamin
  - Denn
  - Silas
  - Darin 
  - Danyar

  Ouders
  - Keeper: Oma van Breukelen
  - Verdediging: Bassie, Bokkie Sr en Otto
  - Middenveld: Carla en André
  - Aanval: Hespie, Shamal en Mehmet
  - Sterspeelster van de avond: Cathelijne

  Eindstand: JO11-4 7 - 9 JO11-ouders

  Wedstrijdverloop

  De wedstrijd tussen JO11-4 en de JO11-ouders begon spannend, met beide teams die vol enthousiasme en inzet speelden. Al snel werd duidelijk dat de ouders, ondanks hun leeftijd, nog steeds over behoorlijk wat voetbalkwaliteiten beschikken.

  De eerste helft begon met een snelle aanval van de ouders, waarbij Hespie al vroeg de openingstreffer maakte na een mooie voorzet van Cathelijne op Bassie, die de bal handig doorspeelde naar Bokkie Sr, die de bal vervolgens via een slimme beweging aan Hespie gaf. Het was een doelpunt waar de samenwerking en ervaring van de ouders duidelijk in naar voren kwam.

  JO11-4 liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam sterk terug met doelpunten van Benjamin en Silas. De jeugdspelers toonden hun snelheid en behendigheid, waardoor de ouders gedwongen werden om op hun beste niveau te spelen. Vooral Ruben en Darin speelden opvallend goed, met scherpe passes en tactische inzichten. Lukas in het goal, maar ook vlijmscherp in het veld. Laurens als een blok in de achterhoede, alleen de ijzeren knie van Andre was hem wat te veel. Majd leek wel een betontegel, altijd sterk! Denn, de broer van Bo, als topper in het doel en in het veld. Alle spelers zaten goed in de wedstrijd en vooral allemaal met een lach op het gezicht.

  De spanning was te snijden toen JO11-4 in de laatste minuten nog enkele doelpunten wist te maken, waaronder een mooi schot van Danyar. Toch was het de ervaring en de tactische speelstijl van de ouders die uiteindelijk de doorslag gaf.

  Tijdens deze spectaculaire wedstrijd tussen JO11-4 en de JO11-ouders, viel één speler op door haar uitmuntende spel en indrukwekkende vaardigheden: Cathelijne. Als sterspeelster van de avond heeft zij een cruciale rol gespeeld in het behalen van de overwinning voor de JO11-ouders met een eindstand van 7-9.

  Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat Cathelijne in topvorm verkeerde. Haar positionering op het middenveld was perfect en haar inzicht in het spel bleek keer op keer van onschatbare waarde. Ze wist precies waar ze moest zijn om het spel te dicteren en haar teamgenoten in stelling te brengen.

  Hoogtepunten van Cathelijne:

  1. Oog voor Assists:
  Een van de meest memorabele momenten van de wedstrijd was de prachtige corner die Cathelijne nam. Met precisie en kracht stuurde ze de bal voor het doel, waar deze via Bassie en Bokkie Sr bij Hespie terechtkwam, die zonder aarzeling scoorde. Deze assist was een toonbeeld van haar technische vaardigheden en haar vermogen om kansen te creëren.

  2. Speloverzicht: 
  Cathelijne's inzicht en overzicht waren een constante dreiging voor de verdediging van JO11-4. Ze wist altijd de vrije man te vinden en speelde met een vertrouwen dat haar teamgenoten inspireerde. Haar passes waren niet alleen nauwkeurig, maar ook strategisch goed doordacht, waardoor ze keer op keer gevaarlijke aanvallen kon opzetten.

  3. Verdedigende Kracht:
  Naast haar aanvallende capaciteiten, was Cathelijne ook verdedigend sterk. Ze was niet bang om terug te zakken en haar verdedigende taken uit te voeren wanneer dat nodig was. Dit allround spel maakte haar tot een sleutelspeler die op elk moment van de wedstrijd een verschil kon maken.

  4. Mentale Sterkte:
  Wat misschien nog indrukwekkender was dan haar fysieke prestaties, was Cathelijne's mentale veerkracht. In een wedstrijd die op en neer ging en waarin de spanning te snijden was, bleef zij kalm en gefocust. Ze moedigde haar teamgenoten aan en hield de moraal hoog, zelfs in de moeilijkste momenten van de wedstrijd.

  5. Onvermoeibaar: 
  Gedurende de hele wedstrijd leek Cathelijne onvermoeibaar. Haar energie en doorzettingsvermogen waren bewonderenswaardig, en ze bleef rennen, passen en aanvallen tot het laatste fluitsignaal. Deze onvermoeibare inzet zorgde ervoor dat de ouders hun voorsprong konden behouden en uiteindelijk de wedstrijd wonnen.  Met een eindstand van 7-9 kunnen beide teams terugkijken op een fantastische wedstrijd, vol sportiviteit en mooie momenten. JO11-4 heeft bewezen dat ze een talentvol team zijn met veel potentie, terwijl de ouders hebben laten zien dat ze hun voetbalkunsten nog lang niet verleerd zijn.

  We hebben een supergezellige en sfeervolle avond gehad met elkaar, zelfs het publiek applaudisseerde luid voor de gemoedelijke toestanden op het veld.