• Een uitstekende reeks van onze Vrouwen 2 kan een prima gevolg krijgen, als het hooggeplaatste MOC op bezoek komt. Een lange rij met afwezig vandaag, Anouk S., Amber, Isa, Maartje Sterre en Tessa waren er allemaal niet bij. Eline zou later aanschuiven dus hulp van Jessie welke ons kon helpen kwam dus als geroepen!

    Het gebeurde allemaal op het hoofdveld waar Guyan hersteld van een blessure en de wedstrijd zou leiden. In het eerste half uur ging het redelijk gelijk op, maar het spel speelde zich af net iets over de middenlijn op de helft van MOC weliswaar, de kansjes die er waren, waren dan ook voor zwart-witte dames. Na 35 minuten een prima aanval van MOC welke voor het eerste gevaar zorgde en Miranda een schot nog kon keren. Echter 2 minuten later was het dezelfde snelle vleugel speelster welke Kyara te snel af was, en deze laatste in het strafschop gebied dusdanig naar de grond werkte dat de bal op de stip belandde, waardoor we tegen een 0-1 achterstand aan keken. Toen vlak voor tijd met een afstandsschot ook de 0-2 viel mochten we rusten met een flinke achterstand.

    Richting de kleedkamer merkte we al wat teleurgestelde gezichten, begrijpelijk maar onterecht. De achterstand lag niet aan ons zelf, een hele goede tegenstander waar we op de as van het veld hard geknokt werd voor iedere meter en gedaan werd wat we konden. Bo, Jessie, Manon en Selina hielden konden veel aanvallen voorkomen maar daardoor miste we de aansluiting bij onze spitsen.

    In de tweede helft gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer, de ruimte lag bij onze rechtshalf echter maakte we daar te weinig gebruik. De keren dat we Anouk aan speelde , konden we ook direct voor wat speldenprikken zorgen, Yasmin was dicht bij, Fienne schoot een bal langs de verkeerde kant van de paal. Het beeld was hetzelfde als de eerste helft hard werken, duels winnen maar we hadden niet het stukje geluk wat je soms nodig hebt.
    Zo'n beetje hetzelfde als de eerste helft wisten de bezoekers in de laatste 12 minuten ook 2 maal te scoren, waardoor we met 0-4 het veld verlieten. Vanaf de zijkant, iets teveel van het goede, MOC is een heel goede ploeg welke meedoet om kampioenschap, en net een maatje te groot en de dames kunnen prima in de spiegel kijken, daar we de strijd hebben geleverd welke er verwacht wordt van ons.

    Volgende week spelen we uit in Dongen om 14:30 tegen DVVC!