• Bijzondere voorstelling voor onze club!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zaterdagavond 18 september 2021 te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader / leider die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden. Gebaseerd op de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was. De reacties zijn zeer enthousiast!

De uitvoering op 18 september aanstaande is voor zes sportclubs in Dordrecht, waaronder onze vereniging. Het vindt plaats in sporthal Deetoshal (Vorrinklaan 202). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur.
    De toegang is gratis. Wel moet je een coronatoegangsbewijs hebben (dat wil zeggen, bij binnenkomst moeten alle bezoekers aan de theatervoorstelling via de coronacheckapp of een papieren coronapaspoort laten zien dat gevaccineerd zijn, een recente coronatest met een negatieve uitslag hebben gedaan of al corona hebben gehad). Ook moet je je van tevoren aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan via: https://www.dordtsport.nl/voorstelling-dat-schiet-lekker-op/

Meer informatie over de voorstelling, zoals de trailer vind je op: www.datschietlekkeropzo.nl.
    Tot 18 september! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.