• Voetbal op z'n best

  Onze perschef was vandaag aanwezig bij de schrijvers conferentie op het boekenbal en moest daardoor de wedstrijd missen. De voorzitter van de supportersvereniging mocht de honneurs waarnemen en zo trokken we vanochtend voor dag en dauw richting Zwijndrecht om het daar op te nemen tegen de Pelikanen.
  Wat een wedstrijd was dat zeg! Jo11-3 en Stroopwafel Pelikaan Jo11-2 stonden tegenover elkaar op het groene grasveld, en wat een spektakel was dat! De spanning was voelbaar vanaf het begin, met beide teams die vastbesloten waren om te winnen.
  De opstelling van Dubbeldam was simpelweg briljant en dat was te zien aan het spel. Dave had zijn spelers perfect gepositioneerd met achterin de ijzersterke Cas, Floris en Liam. Daarvoor hadden ze Teun en Luca staan en in de spits Ewout en Robin. Wat een team!
  Het was een intense wedstrijd en de score bleef lange tijd op 0-0 staan. Maar toen gebeurde het! In de 25ste minuut opende Emanuel de score met een schitterende counter na een corner van de tegenpartij. Het publiek ging uit zijn dak! En het werd alleen maar beter. In de 28ste minuut nam Cas een corner en uiteindelijk schoot Luca hem binnen. Wat een prachtige goal was dat! En als klap op de vuurpijl, in de laatste minuut van de eerste helft, ging Emanuel over de rechterflank en maakte nog een doelpunt. Wat een ongelooflijke eerste helft was dit!
  In de tweede helft ging het feest verder. Emanuel opende de wedstrijd met nog een geweldig doelpunt. Maar helaas kreeg Floris een schop tegen zijn been in de eerste helft en moest hij geblesseerd naar de kant in de tweede helft. Dit zorgde ervoor dat iedereen even zijn positie kwijt was en dat resulteerde in twee tegendoelpunten. Maar Dubbeldam liet zich niet uit het veld slaan. Ze bleven keihard werken en bleven aanvallen.
  En toen gebeurde er iets bijzonders. Cas nam een lange afstandsschot vanaf de middellijn en wat denk je? De bal vloog in het net! Het was een ongelooflijk doelpunt en het publiek ging helemaal uit zijn dak. Dubbeldam won uiteindelijk met een overweldigende 7-2 overwinning. Wat een prestatie was dit! Het team speelde fantastisch en verdiende deze overwinning echt.
  Het was een wedstrijd die nog lang zal worden herinnerd. De spelers van Dubbeldam Jo11-3 speelden als een geoliede machine en het publiek kon niet stoppen met juichen. Het was een ware triomf en het team verdiende alle lof voor hun harde werk en toewijding. Ze hebben ons laten zien wat er mogelijk is als je als een team samenwerkt en alles geeft wat je hebt. Dit was voetbal op zijn best!
  Tot volgende week!