• VERDUBBELLOTERIJ

 • Jahoor! Het mag eindelijk de wereld in, na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover! We zijn gestart met een loterij, maar niet zo maar een loterij, een MEGA Loterij die zomaar heel Nederland gek zou kunnen maken! Het principe: Hoe meer loten, hoe meer prijzen, met een winkans van 1 op 20 zullen er waanzinnig veel prijswinnaars zijn en de grootste winnaar is natuurlijk onze club! Bovendien gaat 5% van de opbrengst ook nog eens naar de High Five Foundation dus steunen we ook nog een fantastisch doel. Er zullen komend half jaar diverse berichten en akties op social media voorbij komen dus houd onze socials in de gaten, maar als je nu al loten wil kopen kan dat natuurlijk, ga dan naar :

   

  https://loterij.vvdubbeldam.nl/

   

   

   

   

 • Nogmaals, er komen nog veel meer berichten en dit zal voornamelijk na de vakantie zijn maar ik kon mijn enthousiasme niet langer meer inhouden dus deel deze berichten en laat de berg aan prijzen alleen maar groeien door loten te kopen en verkopen!

 • Heb je vragen over deze aktie, tips of wil je hulp aanbieden, altijd welkom natuurlijk! Mail dan naar jacco.bos@vvdubbeldam.nl of bel met 06-11363428, met zijn allen moeten we hier een waanzinnig succes van maken!

 • Via deze QR Code kom je op de website van de loterij en kan je heel gemakkelijk loten kopen!