• Vacatures

  Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers.
  Binnen v.v. Dubbeldam is een grote groep vrijwilligers wekelijks of dagelijks in actie voor de club en daar zijn we ontzettend trots op!
  Vele mensen werken voor en achter de schermen hard om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en te zorgen dat iedereen zijn favoriete hobby voetbal kan beoefenen en na afloop kan genieten van een hapje en drankje in een veilige, nette en gezonde omgeving. Omdat veel van onze keden jeugdspelers zijn, organiseren we ook veel andere activiteiten om het verenigingsgevoel te laten groeien

  Word vrijwilliger!
  v.v. Dubbeldam kan rekenen op de inzet van vele vrijwilligers. Vele handen maken echter licht werk en dus kunnen we voor veel activiteiten vrijwilligers gebruiken. Vrijwilliger zijn betekent niet dat je elke week op de club moet zijn, dus ook als je iets minder tijd hebt ben je van harte welkom om een steentje bij te dragen aan onze vereniging. Denk aan: trainers, coaches, materiaalmensen, schoonmakers, zaalcommissarissen, kaartverkopers, kantinehulp, scheidsrechters, organisatoren van toernooien, van feesten of andere evenementen, contractafhandelaars, teambegeleiders,  sponsorzoekers etc.


  Bekijk hieronder welke vacatures wij nog open hebben staan. Voor een extra toelichting klik je op de vacature

  *     jeugdtrainers

 • Aanmelden vrijwilliger