• Jullie perschef was deze week niet bij 1 wedstrijd maar ook afgelopen woensdag bij de inhaalwedstrijd tegen Rijsoord. 

  Woensdag hadden de meiden een inhaalwedstrijd tegen de meiden van Rijsoord. De wedstrijd begon. Al na 5 minuten had Ayah een kans om te scoren. Alleen ging die er nog niet in. Niet veel later gaf Fiene een mooie voorzet en knalde Ayah hem alsnog in. In de 10e minuut werd het nog 2-0. 3 minuten later scoorde Rijsoord de 2-1 met net een paar minuten later de 2-2. Gelijk spel in de rust. Even naar de kleedkamer, een toespraak en weer door.  De 2e helft kwamen onze meiden er niet meer lekker in. Het werd uiteindelijk 2-5 voor Rijsoord. Jammer meiden maar vandaag was er weer een kans.

  Want vandaag stond op het programma Sliedrecht. De laatst wedstrijd van de 3e fase. We moesten er natuurlijk niet zo heel vroeg zijn vandaag. Want ja, thuis hebben we de luxe van half 11. Tussen 9.30 en 9.45 druppelen de meiden binnen om vervolgens naar de kleedkamer te gaan. Even warmlopen. En stipt 10.30 begon de wedstrijd. Deze werd gefloten door Britt. De grote nicht van Lynn.
  In de basis vandaag: op het doel Dina, Sophie, Rosalie, Lotte in de achterhoede. Middenveld Isabelle, Jace, Lynn en Fiene, Ayah en Benthe in de voorhoede. 
  De wedstrijd begon. Het was een spelletje van heen en weer gepingel. Allebei de teams kregen wel wat kansen. Bij de 28e minuut scoorde onze Lynn het eerste doelpunt van ons. 


  Sophie had zich in de laatste wedstrijden zich ontpopt tot onze laatste man in de achterhoede. En trapte net als woensdag de bal steeds weer met een lel naar voren. Hierdoor was de het voor de tegenstander echt moeilijk om door onze verdediging heen te komen. 

  Met 1-0 gingen we de rust in. Na 6 minuten viel ook het doelpunt van de tegenpartij. Volgens omstanders leek dit doelpunt wel te zijn ontstaan doordat de tegenpartij de bal uit de handen van onze keeper had getrapt. Maar dit heeft de perschef niet goed gezien. We kregen nog wel een paar kansen op het doek van de tegenpartij, maar deze ballen gingen er niet in. Eindstand 1-1. De 3e fase zit erop. Een jaar geleden begonnen wij als meisjes team. Eerst nog in de jongens competitie. Daarna als MO11. Als we even kijken naar de stand, kunnen wij concluderen dat we nu al gegroeid zijn. Fase 1 werden we 7e. Fase 2 waren we 6e en deze laatste fase 3 zijn we 5e geworden. 
  Al een hele groei in deze korte tijd. Kortom wij zijn trots op onze meiden, en gaan met een goed gevoel de 4e fase in. Op naar de volgende wedstrijd. Dit is nog even niet bekend, maar jullie perschef is weer van de partij.