• VV Dubbeldam - Wieldrecht**

  Op een zeer zonnige zaterdagochtend eind September stonden VV Dubbeldam JO10-1 en Wieldrecht JO10-2 tegenover elkaar in een spannende voetbalwedstrijd. Langs de lijn stonden enthousiaste supporters die hoopten op een boeiende confrontatie tussen deze twee teams.

  **Opstellingen:**

  *VV Dubbeldam:*
  - Keeper: Lucas
  - Achterin: Majid en Laurens
  - Middenveld: Bo
  - Voorin: Benjamin, Danyar en Ruben
  - Wissels: Darin en Joel
  - Trainers: Carla en André

  *Wieldrecht:*
  - Opstelling niet verstrekt

  **Eerste Helft:**

  De wedstrijd begon met veel energie van beide kanten. De verdediging van Dubbeldam, geleid door Majid en Laurens, stond solide en wist de aanvallen van Wieldrecht af te weren. Lucas, de doelman van Dubbeldam, liet zien over uitstekende reflexen te beschikken en hield zijn doel schoon in de eerste paar minuten.

  Echter, Wieldrecht wist de verdediging van Dubbeldam te doorbreken en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd, waardoor ze op een voorsprong kwamen: 0-1.

  Na de achterstand bleef Dubbeldam strijden, maar de ruststand was 0-1 in het voordeel van Wieldrecht.

  **Tweede Helft:**

  Na de rust kwamen beide teams weer vol energie het veld op. Helaas wist Wieldrecht hun voorsprong uit te breiden met twee extra doelpunten: 0-2 en 0-3. Dubbeldam bleef echter vechten en probeerde terug te komen in de wedstrijd.

  Maar Wieldrecht liet zich niet zomaar passeren en scoorde nog twee keer, waardoor de score 0-4 werd. Dubbeldam gaf niet op en Darin wist het eerste doelpunt voor zijn team te maken: 1-4. De supporters van Dubbeldam juichten luidkeels.

  Wieldrecht herstelde echter snel en scoorde weer, waardoor de voorsprong weer werd vergroot naar 1-5. Maar Dubbeldam gaf niet op, en Darin wist zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken, waardoor de eindstand werd bepaald op 2-5.

  Ondanks de nederlaag toonde VV Dubbeldam veerkracht en bleef het tot het einde vechten. De spelers en supporters kunnen trots zijn op de inzet die ze toonden tijdens deze wedstrijd.