• Troosteloos

Uw verslaggever trok vanmorgen vroeg zijn wandelschoenen maar eens aan en hij had geen slechtere dag kunnen kiezen om het wandelseizoen te openen. Er viel een vervelend druilerig regentje en na ruim twee uur was uw verslaggever helemaal doorweekt en verkleumd van de kou.
    Eenmaal thuis had Sjaak Thuis al een berichtje gestuurd dat er vandaag alleen maar op kunstgras gevoetbald mag worden, wat betekent dat ons eerste en vierde niet kunnen spelen. Zo staan er slechts drie wedstrijden op het menu en we hopen maar dat onze mannen de negen punten aan de Schenkeldijk houden.

Zondag 5 Virtus 4 3-3
    Vandaag staat de nummer laatste op het programma voor onze mannen, die op een knappe tweede plaats staan. Onze mannen hadden zich uitstekend voorbereid op hun tegenstander en hoewel Virtus laatste staat, hadden ze vorige week gewoon gewonnen.
    Voor rust scoorde niemand minder dan Jordy twee keer, maar ook Virtus vond twee keer het net; na rust was het Ron ten Hove die onze mannen weer op voorsprong schoot, maar weer maakte Virtus gelijk. Met de 3-3 op de borden eindigde de wedstrijd, enigszins teleurstellend voor onze mannen.

Zondag 3 VVR 3 1-1
    VVR is de nummer vier in deze competitie en onze mannen staan fier bovenaan. Het verschil is zo groot dat VVR geen bedreiging meer mag worden, maar met Halsteren en Nieuw Borgvliet in de nek hijgend, moet er vandaag eigenlijk gewonnen worden.
    Op het kunstgrasveld van EBOH was het hard werken en het lukte onze mannen niet om VVR opzij te zetten. Het puntje van vandaag is voldoende om de eerste plaats in handen te houden, maar het zal de komende weken spannend blijven.

Zondag 2 Jeka 2 2-4
    Na twee gelijke spelen mogen we het ook nog hebben over ons tweede dat moet proberen punten te pakken tegen de koploper. Bij voorbaat was de kans hierop gering en dat onze mannen met 2-4 verloren hebben, is nog heel netjes.
    Verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar dit is een eervol verlies waar onze mannen voor de komende wedstrijden kracht uit kunnen halen.