• Vanochtend vertrok onze zaterdag 1 selectie voor het jaarlijkse trainingskamp. Zoals inmiddels gebruikelijk is geworden stond er weer een buitenlandse bestemming op het programma: in alle vroegte werd afgereisd naar Charleroi, België. Uiteraard was dit slechts een tussenstop, vanaf hier vertrok namelijk het vliegtuig naar eindbestemming Budapest! 2 jaar geleden stond deze bestemming ookal op het programma, en volgens velen werd hier de basis gelegd voor de goede 2e seizoenshelft die uiteindelijk resulteerde in het kampioenschap in de 4e klasse. Of dit seizoen ook weer een stunt mogelijk is in de toch zwaardere 3e klasse valt te betwijfelen, maar vanzelfsprekend staat de mannen (en verzorgster Femke) weer een fantastisch weekend voor de boeg.

    De 1e dag is inmiddels bijna voorbij en stond in het teken van de stad verkennen, spelletjes, een bezoek aan het casino en uiteraard wordt de dag afgesloten met een kleine alcoholische versnapering.

    De overige dagen zullen de spelers o.a. een bezoek brengen aan het historisch stadscentrum, de fitness, de wellness spa en de schaatsbaan.

    Het weekend is mede mogelijk gemaakt door diverse (anonieme) sponsorgiften, waar de spelers bijzonder dankbaar voor zijn!