• The Great Player – Tim Plaisier

  De Zaterdag 1 is wellicht bij sommige lezers nog een onbekend bij elkaar geraapt stelletje gepen. Deze mening is gebaseerd op de geweldige verslagen, die trouwens door de spelers van de zaterdag zelf geschreven worden. Hierin komen veel verschillende namen voorbij, dit kunnen bijnamen zijn of spelers waarvan zelfs de diehard Dubbeldam Zaterdag 1 supporters zeggen, wie is dat nou eigenlijk?
  Voor de dames/vrouwen, ja zelfs Tim onze mooiboy en Randy Sahara zullen aan u worden voorgesteld in ‘The Great Player’. Op deze manier wordt er elke week iemand voor lul gezet en leren onze supporters ons beter kennen. Hierbij moet vermeld worden dat dit een idee is van de Djawatar, meester van alle vier de elementen. De Djawatar is eigenlijk een soort beschermengel maar dan met een strak kapsel (zonder gel) en gele voetbalschoenen. De Djawatar is altijd opzoek naar leuke nieuwtjes en stelt elke week kritisch vragen op voor de speler die de ‘lul’ is. De Djawatar is eigenlijk een verbeterde versie van Avatar Aang, wie kent hem niet, en brengt elke week meerdere euro’s op in het boetepotje met zijn kritische vragen.

  De speler die deze week voorgesteld zal worden aan u is Tim Plaisier.
  Tim Plaisier, het multifunctionele sporttalent van de zaterdagafdeling van VV Dubbeldam. Binnen het team bekend als erg snel, sporttalent en één van de drie. Vorige week heeft u kennis gemaakt met Sahara Randy welke ook één van de drie is. U denk nu dan ook wie is de derde, dit laten we nog even in het midden. We hebben het natuurlijk over de knapste jongens uit de Zaterdag 1 selectie.
  Onze Tim heeft langs de lijn al meerdere vrouwen weten te veroveren met zijn kurkdroge lichaam en het standaard uittrekken van zijn shirt na de wedstrijd of een wissel. Ze stonden de dames afgelopen allemaal achter Vincent en eiste dat jij er af gehaald zou worden. Onze trainer wilde deze vrouwen niet teleurstellen, al werd het veld op het moment van Tim zijn wissel plaatselijk wat gesproeid. Het blijkt dat Tim zijn vriendin heeft aangegeven hij alleen zijn shirt nog uit mag doen in de slaapkamer, echter hebben wij onze fans nodig en willen daarom best met haar in gesprek.
  Naast het feit dat Tim erg snel is op het voetbalveld bleek dat hij zelfs op bepaalde mannen een indruk achter wist te laten. Na Dubbeldam – VVAC kwam de vriend van een dame die aanwezig was op het feest naar Tim toe. Deze had de vraag of Tim niet één keer haar groene sweater wilde uittrekken na het feestje. Bescheiden als Tim is kon hij dit aanbod natuurlijk alleen afslaan. Tim is een jongen die van vele sporten houdt, zo speelt hij op vrijdag avond om de week competitief jeu de boules en bowlt hij competitief. Het blijkt dat Tim hiermee zijn boven- en onderarmen traint, waar genoeg spelers uit de zaterdagselectie deze spieren trainen op een andere manier wordt dit voor Tim namelijk altijd gedaan.
  U denkt bowlen begrijpelijk aangezien de vrouwen graag voor hem in de split gaan, maar jeu de boules waar komt dat vandaan. Jeu de Boules is vanuit huize Plaisier met de paplepel ingegoten, zo ging Tim al van jongs af aan naar meerdaagse toernooien en blonk hij hierin uit. Buiten het sporten is Tim vaak te vinden op modeshows als één van de modellen, zo is hij vaak in modesteden als Parijs, London, New York en om niet te vergeten Milaan. Hoe een speler met deze looks en talenten bij onze Zaterdag 1 gekomen is, is zelfs voor de Djawatar een raadsel.
  In de derde helft viert Tim elk biertje alsof die gescoord heeft, al zal dat best samen gaan met zijn looks. Zo was Tim zelf erg onder de indruk over hoelang hij kon meedrinken met Graafie. We bedoelen echter op het veld een goal en niet naast het veld. Daarnaast houden we Tim elke avond goed in de gaten aangezien iemand die zo knap als Tim is dan veel boetes kan scoren. Tim heeft sinds het begin van het seizoen ook volgehouden dat we voor niets minder dan het kampioenschap moeten gaan. Hij gelooft in ons, in zichzelf, in de staf en de fans (voornamelijk het vrouwelijke deel hiervan).

  • Wat is de reden dat je voor Dubbeldam Zaterdag 1 hebt gekozen?
  Voorheen heb ik 2 jaar in het 2e van ASWH gevoetbald. In het laatste jaar merkte ik dat ik liever niet nog een jaar in het 2e wilde voetballen. Toen benaderde Vincent mij om te komen voetballen bij Dubbeldam.
  • Tim, we gaan gelijk eerlijk zijn. We zijn nog steeds in disbalans door jou prachtige verschijning. Is jouw partner niet dagelijks jaloers op jouw knapheid?
  Goede vraag zeg nooit over nagedacht! Ik heb het even nagevraagd. Blijkbaar vind ze dus alleen het innerlijk belangrijk. Ik snap er zelf ook niks meer van.
  • Welke teamgenoot maakt op jou de meeste indruk en waarom?
  Malcom. Één dag na dat hij vader werd stond hij bij ons op het veld. Als hij in de avond werkt op een trainingsdag is hij er zo lang mogelijk. Na een training doet hij zelf nog even een bootcamp training. Bij hem zie ik veel passie voor de sport en de wil om alles te geven.
  • Wat is jouw affiniteit met jeu de boules?
  Jeu de boules is mij met de paplepel ingegoten! Nee zeker niet. Ik begrijp deze vraag wegens mijn instagram post waar ik jeu de boules speelde op een vrijdag avond laat voor de wedstrijd. Laten we het er op houden dat dit toen de enige manier was om een leuke avond met 2 dames te spenderen.
  • Wat maakt jou een grote speler?
  Het vertrouwen in het team maakt mij een grote speler. Het is niet voor iedereen weg gelegd om zo overtuigd te blijven dat we dit seizoen veel punten gaan pakken na deze zware competitie start.
  • Hoe is jouw band met Daan? Hij schijnt het heel vaak over jou en je Jeu de boules ervaringen te hebben.
  Daan is mijn fan. Waarschijnlijk ziet hij mij voor het slapen gaan jeu de boules spelen. Dit verklaard waardoor hij het hier vaak over heeft. Verder voel ik de connectie met Daan enorm als het gaat om vrije trappen. We willen er allebei ooit een scoren.
  • Wat is jouw zwakste punt bij voetbal?
  Gericht hard schieten met mijn linker voet.
  • Kim Kardashian of Yolanthe en waarom?
  Allebei niet mijn type, maar als ik moet kiezen Yolanthe. Zij spreekt dezelfde moedertaal. Dit maakt het communiceren een stuk gemakkelijker. Verder kan ik geen goede reden bedenken.
  • De dames langs de zijlijn schijnen gezien te hebben dat jij kurkdroog bent aan spier. Wat is jouw geheim?
  Het liefst geef ik alle dames langs de zijlijn een aangenaam en pakkend antwoord. Jammer genoeg heb ik deze niet. Om eerlijk te zijn let ik niet eens op mijn voeding. Dus waar het vandaan komt blijft een vraag.
  • Geef ons twee redenen waarom Dubbeldam Zaterdag 1 kampioen wordt?
  1. Ik heb vertrouwen in het team.
  2. Ik heb altijd gelijk.