• The Great Player - Randy van Prehn

  De Zaterdag 1 is wellicht bij sommige lezers nog een onbekend bij elkaar geraapt stelletje gepen. Deze mening is gebaseerd op de geweldige verslagen, die trouwens door de spelers van de zaterdag zelf geschreven worden. Hierin komen veel verschillende namen voorbij, dit kunnen bijnamen zijn of spelers waarvan zelfs de diehard Dubbeldam Zaterdag 1 supporters zeggen, wie is dat nou eigenlijk?
  Voor de dames/vrouwen, ja zelfs Tim onze mooiboy en Randy Sahara zullen aan u worden voorgesteld in ‘The Great Player’. Op deze manier wordt er elke week iemand voor lul gezet en leren onze supporters ons beter kennen. Hierbij moet vermeld worden dat dit een idee is van de Djawatar, meester van alle vier de elementen. De Djawatar is eigenlijk een soort beschermengel maar dan met een strak kapsel (zonder gel) en gele voetbalschoenen. De Djawatar is altijd opzoek naar leuke nieuwtjes en stelt elke week kritisch vragen op voor de speler die de ‘lul’ is. De Djawatar is eigenlijk een verbeterde versie van Avatar Aang, wie kent hem niet, en brengt elke week meerdere euro’s op in het boetepotje met zijn kritische vragen.

  De speler die deze week voorgesteld zal worden aan u is Randy van Prehn.
  Randy van Prehn, de zakenman van de zaterdagafdeling van VV Dubbeldam. Binnen het team bekend als een gladde onderhandelaar als het om voetbalshirtjes met bedrukking gaat, er is altijd ruimte voor een ‘vriendenprijsje’. Deze business is echter door onze trainer Vincent helemaal platgelegd, de Zaterdag 1 heeft tegenwoordig op elke maandag en woensdag en vast trainingstenue.
  Een ander feitje over onze Randy is dat hij blijkbaar altijd droog staat in het veld en daarbuiten. Dit levert hem dan ook de bijnaam ‘Sahara’ op. De laatste keer dat Randy gescoord heeft was het direct MVP van het trainingskamp, waar hij vele nieuwe dingen geleerd heeft van personen die het liefst anoniem wilde blijven. Randy houdt van culinair eten en roept daar soms ook hulp bij op van een grotere hoogte. Dit gebeurt meestal op woensdagavond tijdens een CL wedstrijd aan een hoge ronde tafel. Van deze momenten kan Randy zich daarna echter niks meer herinneren.
  Randy is een begaafde speler die net zo als Kimmich op elke plek in het veld gebruikt kan worden en op de bank. Randy behoort tevens tot de knapste jongens van het team (volgens de Djawatar), zo heeft hij een modellencontract bij EA7. Dit leverde hem ook de bijnaam ‘Armani boy’ op, wanneer Randy geen Dubbeldam kleiding of een voetbalshirtje draagt, heeft hij EA7 aan. Voor de vaste supporters van de zaterdag 1 is Randy inmiddels een bekende naam, voor de supporters die ons wat korter volgen. Het is niet erg als jullie Randy dit seizoen voor het eerst hebben gezien aangezien Randy al sinds de A1 geblesseerd is. Randy heeft in de A1 een slepende blessure opgelopen, we zullen niet in details treden maar het heeft zijn prestaties zowel binnen als buiten het veld beïnvloed. Het is daarom zo knap dat hij zich weer in de selectie heeft gevochten. Het eeuwige talent van Dubbeldam kan het blijkbaar nog steeds. Nog één feitje om af te sluiten, Randy kan naast voetballen ook geweldig schaatsen. De 500 meter, de 1000 meter en de 1500 meter zijn voor hem geen onbekende afstanden. De schaarbeweging die daarbij komt kijken, gooit hij er ook wel eens in een één tegen éen.
  Randy is in de derde helft het mannetje, hij loopt rond alsof de kantine dan van hem is. De dames op het terras kijken hem na en eentje in het bijzonder heeft een oogje op onze Randy. Wanneer Randy de kleur rood zit in de vorm van een jurk is hij ook niet meer te houden. Dan staat die mee te zingen op ‘Shirt uit en zwaaien’ alsof zijn leven er vanaf hangt. Daarnaast is Randy een harde werker heb ik begrepen van zijn oude stagebegeleider en oud stagiaires. Zo is Randy altijd als eerste binnen en heeft hij geen enkele moeite met wat overuurtjes draaien om af te sluiten.

  • Wat is de reden dat je voor VV Dubbeldam Zaterdag 1 hebt gekozen?
  Wegens geloof voetbal ik liever niet op zondag.
  • Laten we gelijk met de deur in huis vallen, wat is de reden dat jij de meest knappe gozer binnen de selectie bent?
  Hahaha ik ben deze vragen nu al zat.
  • Welke teamgenoot maakt op jou de meeste indruk en waarom?
  Binnen het veld is dat Djawatar. Voetballend vind ik hem heel sterk en kan ik genieten van zijn spel. Buiten het veld heb ik iemand uit ons team (ik noem geen namen maar in Budapest was die mijn stagebegeleider) in de club een chick zijn versieren met een banaan. Ik moet zeggen dat, dat ook wel indruk op me heeft gemaakt.
  • Hoe is jouw band met de captain, Mayhar?
  Ah, mijn oude stagebegeleider! Ik heb een goede band met onze avuvu. Ook buiten het veld. Zo heeft die me een paar jaar geleden nog overgehaald om een nieuw gerecht te proeven… Sindsdien ben ik een man geworden zegt die.
  • Wat maakt jou een grote speler?
  Altijd aanwezig zijn in de 3e helft
  • Op wat voor type vrouw val jij? En waarom?
  Op mooie vrouwen.. nee serieus ik heb geen specifiek type.
  • Wat is jouw zwakste punt bij voetbal?
  Frustratie als we slecht spelen en achterstaan waardoor ik soms geforceerd wil gaan aanvallen
  • Geruchten gaan dat je de Jeff Bezos van Dubbeldam bent qua handel. Hoe ervaar jij dit?
  Ik heb daar geen idee van. Maar voor alle Dubbeldamers heb ik wel een mooie aanbieding: Een voetbalshirt van je favoriete club inclusief bedrukking voor slechts €30,-!! Kwaliteit=prioriteit
  • Je wordt door ploeggenoten vaak omschrijven als Kimmich van de Drechtsteden. Hoe komt dat?
  Omdat Randy deze vraag heeft opengelaten zal de Djawatar antwoord geven 😉. Randy kan op elke positie uit de voeten, heeft hetzelfde talent, inzicht en passing. Daarnaast heeft hij iets wat Kimmich niet heeft een ongelofelijke schaarbeweging.
  • Je word vaak omschreven als een model samen met Koen en Tim. Is model zijn van Armani een droombaan voor jou?
  Zeker! Helaas mis ik de looks van Koen en Tim.
  • Geef ons twee redenen waarom Dubbeldam Zaterdag 1 kampioen wordt?
  1. Omdat Tim vertrouwen in ons heeft.
  2. Omdat Tim altijd gelijk heeft.