• The Captain is deze week wat vroeger dan gebruikelijk en dat heeft natuurlijk te maken met de nakende kerstdagen. Voordat hij het vergeet wil The Captain iedereen fijne kerstdagen toewensen, alhoewel dat lang niet voor iedereen gemakkelijk zal zijn. Want ondanks het feit dat we elkaar binnenkort ook weer een heel goed nieuwjaar toe gaan wensen, weten we nu eigenlijk al dat ook dat dit niet voor iedereen het geval zal zijn.
  Zo heeft ook het afgelopen jaar naast veel geluk ook het nodige ongeluk gebracht en zal lang niet iedereen met evenveel plezier terugkijken op 2019. Er zijn geliefden overleden, dit tot vlak voor kerst aan toe, en dit verdriet moet dan ook nog verwerkt worden. Zeker met de kerst zijn we graag samen met familie en geliefden, maar als deze er voor het eerst niet bij kunnen zijn, kunnen juist deze dagen heel zwaar zijn.
  Toch weet The Captain uit eigen ervaring dat je juist op zulke momenten het beste wel kerst kan vieren, er in moeilijke tijden er voor elkaar kunnen en mogen zijn, dat geeft kracht en sterkte.

  Gelukkig zijn deze dagen voor veel mensen echter wel gewoon feestelijk, veel vrije dagen en dus ook tijd om er op uit te trekken. Veel Dubbeldammers vinden ook in deze dagen gemakkelijk hun weg naar restaurants, en wat misschien nog wel belangrijker is, naar de kroeg, maar in Kunstmin is rond de kerst een vrolijk kerstsprookje te zien, waar The Captain ongegeneerd reclame voor gaat maken.
  Een muzikaal kerstsprookje waarin Reina de Fox centraal staat. In deze kerstvoorstelling staan naast een klein aantal professionele acteurs vooral heel veel gepassioneerde amateurspelers en -muzikanten uit de regio op het toneel.
  Het is alsof je de beste spelers van alle eerste jeugdelftallen uit de Dordrecht en omstreken in een groot toernooi tegen elkaar laat voetballen. Zoals elke voetballiefhebber weet, kun je dan genieten van inzet, passie en ook nog eens mooi voetbal.
  In dit geval zijn het dan de beste jeugdige zangers en dansers die in veel gevallen voor het eerst mogen optreden in de mooiste grote zaal van Nederland, namelijk die van Kunstmin.
  Vandaag is de première geweest, maar u kunt nog kaartjes kopen voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Een middag of avond genieten van een heerlijke feelgood voorstelling die geschikt is voor iedereen van 6 tot 100 plus: wie wil dit nu niet?
  The Captain gaat in elk geval dinsdagavond een kijkje nemen om daarna met vrienden en familie te genieten van de twee kerstdagen die dan volgen.