• The Captain is nog van de oude stempel, hij leest het liefst nog boeken en alles wat digitaal is, vindt hij lastig. In deze tijden van razendsnelle ontwikkelingen, juist op dit laatste gebied, is dat niet altijd makkelijk, maar The Captain ziet ook geregeld dat sommige ontwikkelingen te snel gaan.

  Een goed voorbeeld van dit laatste is onze huidige website, die er prachtig uitziet, maar de direct na de lancering heel traag was en in het gebruik door veel mensen niet als gebruikersvriendelijk wordt ervaren.

  Omdat het onderhoud van deze site ook veel tijd kost, zijn er de laatste maanden wel artikelen op geplaatst, maar zijn de teampagina’s een aanfluiting. Als ze al kloppen, zijn de standen amper te vinden en inmiddels vindt niemand het meer nodig om te klagen over de site, omdat niemand het idee heeft dat er iets mee gaat gebeuren.

  Nu heeft The Captain uit zeer betrouwbare bronnen begrepen dat Dubbeldam binnenkort gaat overstappen naar een nieuwe website, wellicht in eerste instantie wat minder fraai ogend dan onze huidige site, maar in elk geval met voor al onze elftallen.

  De keuze is gevallen op een site die door Sportlink is ontwikkeld en de basis is dan ook door Sportlink aangeleverd, met alle juiste verwijzingen naar de informatie die we toch al hebben. Dit betekent dat er voor alle elftallen straks een eigen pagina beschikbaar is, waar de meest recente informatie op terug te vinden is. Het is straks dan ook een stuk leuker om foto’s of verslagen aan te leveren, omdat dit door familie en vrienden veel makkelijker terug te vinden is op onze site dan nu het geval is.

  Er zijn nog veel meer voordelen te noemen, nu kunt u met een beetje geluk ergens iets teruglezen over een activiteit, straks staan deze gewoon keurig in een agenda-overzicht vermeld. Eén keer ingeven in Sportlink en de gegevens zijn altijd actueel.

  De basis ligt er al en achter de schermen wordt driftig getest en ingevoerd, zodat we begin februari de nieuwe site live kunnen hebben. Dubbeldam zal snel live gaan, omdat we een mooie pagina voor elk team willen aanbieden, dit betekent dat nog niet alle functionaliteiten volledig benut zullen worden, maar daar gaan we in de loop van 2020 naar kijken.

  The Captain schreef het al, hij is wat ouder en begrijpt het allemaal niet meer zo goed, maar er zijn vast jonge, frisse jongens en meiden die het leuk vinden om bezig te zijn met het verbeteren van onze nieuwe site. Dubbeldam is hier alleen maar blij mee en mocht je enthousiast zijn of briljante ideeën hebben, stuur dan gewoon een mail naar secretariaat@vvdubbeldam.nl of schiet Rick Klootwijk eens aan.