• Stilte voor de storm

  Uw verslaggever mocht zaterdag met de 17-1 afreizen naar Vlissingen en was vrijwel windstil. Omdat het in Zeeland altijd wel een beetje waait, was het niet helemaal windstil, maar het was gewoonweg nog niet voor te stellen dat er een grote storm over Nederland zou gaan razen.
  Gelukkig voor ons was het nog een rustig dagje, zodat een groot deel van onze senioren gewoon lekker konden voetballen.

  Atena 3 Zaterdag 6 3-2
  Onze jonge honden van de Zaterdag 6 hebben het niet heel makkelijk in deze competitie. Ze staan bijna onderaan en Altena is de trotse koploper. Hoewel onze mannen niet veel punten pakken, worden ze zelden weggespeeld en ook zaterdag hebben ze een knap resultaat weten te behalen tegen Altena, met een 3-2 verlies mag je gewoon met opgeheven hoofd terug naar huis komen.

  Zaterdag 5 Drechtstreek 9 3-0
  Vorige week schreven we al dat de strijd in deze competitie tussen Dubbeldam en Wieldrecht gaat. Ook gisteren hebben onze mannen weer gewoon gewonnen en is het wachten tot de clash tussen de nummers 1 en 2.

  Hardinxveld 5 Zaterdag 4 2-4
  Werd vorige week nog nipt verloren van Emma, deze week hebben onze mannen sportief revanche genomen tegen Hardinxveld. Met twee keer 1-2 kwam de eindstand 2-4 op de borden. Voor rust scoorden voor Dubbeldam Guyon Maissan en Ferry van Eden, na rust waren het Kevin Bussen en Anildo Fortes.
  Onze keeper Sander Kamp pakte nog fraai een penalty. Het was een harde en bij vlagen een wat onaangename wedstrijd, maar onze mannen mogen vol trots terugkijken op dit mooie resultaat.

  Zaterdag 3
  Ook deze week speelde ons derde niet, bij dit elftal is het aantal spelers dat kan spelen wekelijks een probleem.

  Zaterdag 2 Nieuw Lekkerland 2 1-2
  Als middenmoter moest Dubbeldam het opnemen tegen de koploper en met slechts 1-2 werden onze mannen zonder punten naar huis gestuurd. Altijd nog een mooi resultaat.

  Zaterdag 1 IJsselmonde 1 2-1
  Na de afstraffing door Oud-Beijerland kwam vandaag de nummer laatst op bezoek bij ons eerste. Het gevaar was natuurlijk dat IJsselmonde gebruik kon maken van de klap die nog even verwerkt moest worden. Onze mannen hebben echter hun rug meer dan gerecht en hebben gewoon gedaan wat ze moesten doen: winnen.