• Eerder mochten we al bekend maken dat TeSlaa Pallets en Viking dit seizoen onze trotse hoofdsponsoren zijn geworden, echter, we hebben dit jaar maar liefst 4 hoofdsponsoren en vandaag mag ik dan ook de derde aan u bekend maken: MEZAZORG!

    Het bedrijf van Patrick van de Zande heeft zich ook voor de komende drie jaar verbonden aan onze selecties en daar zijn we natuurlijk erg trots op!

  • Bij MeZa Zorg beseffen ze zich dat ze goed voor de inwoners van Dordrecht moeten zorgen. Met een beetje hulp is dit in veel gevallen gemakkelijk te realiseren. Ze zijn er van overtuigd dat hoe langer u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen hoe beter dit is voor uw gezondheid. Ze helpen dan ook in de vorm van Revalidatiezorg, Medische Zorg, Wondverzorging en Persoonlijke Zorg. Dus vanaf revalidatie na een gebroken been, tot aan het druppelen van de ogen en hulp bij het douchen, het kan allemaal bij MeZa Zorg!

  • Uiteraard is het bestuur en de sponsorcommissie erg blij met de bijdrage van Patrick en inmiddels lopen onze selecties er dan ook al fantastisch bij! Mooi om te zien en daar kunnen we komende jaren mee verder!