• Zaterdag 4 november, 10.30 uur:

  Even nog een puntje van excuses, uw reporter had even een weekendje vrij, waardoor het verslag helaas niet is geschreven, maar die wedstrijd heeft de JO10-1 gewonnen met 6-2!
  Een nieuwe spannende wedstrijd stond vandaag op het punt te beginnen, toen VV Dubbeldam de strijd aanging met GSC ODS. De opstelling van VV Dubbeldam was als volgt:

  Aanval:
  - Darin
  - Benjamin

  Middenveld:
  - Ruben

  Verdediging:
  - Majd
  - Bo
  - Laurens

  Doel:
  - Danyar (1e helft), Yoel (2e helft)

  Veldspeler:
  - Lukas (wegens blessure aan zijn vingers)

  Trainers:
  - Carla
  - André

  Eerste helft:
  Het eerste kwartier van de wedstrijd begon met veel inzet van beide teams. Darin wist als eerste het net te vinden voor VV Dubbeldam en bracht zijn team op een verdiende voorsprong: 1-0. Helaas wist GSC ODS snel te antwoorden met een doelpunt, waardoor de stand 1-1 werd.

  Tweede helft:
  In het tweede kwartier toonde Darin opnieuw zijn scherpte en zette VV Dubbeldam op voorsprong met een prachtig doelpunt: 2-1. Echter, GSC ODS liet niet los en scoorde weer, wat de stand op 2-2 bracht. De wedstrijd ging gelijk op, en Darin zorgde voor een voorsprong met een hoekschopdoelpunt: 3-2 voor VV Dubbeldam. Helaas bleef GSC ODS weer in de wedstrijd door de stand gelijk te trekken: 3-3.

  Rust…
  Even de jongens weer wat extra geven, met de altijd goed verzorgde fruitschaal. Dit wordt iedere week door iemand anders opgepakt en de jongens smullen er goed van!
  Allemaal weer even de koppen dezelfde kant op en klaar om 2e helft te gaan knallen!
  Bij aanvang van de tweede helft kregen de jongens nog wat extra support langs de lijn van de JO11-1.

  Derde kwart:
  In het derde kwart zorgde Danyar, die in het doel stond, voor een belangrijk doelpunt voor VV Dubbeldam en bracht zijn team weer op voorsprong: 4-3. Helaas was GSC ODS weer in staat om de stand gelijk te trekken: 4-4.

  Vierde kwart:
  Het vierde kwart beloofde veel spanning en actie, en het stelde niet teleur. GSC ODS wist het tij te keren en scoorde drie opeenvolgende doelpunten, waardoor ze met 4-6 voor kwamen te staan. Darin gaf echter niet op en scoorde twee prachtige doelpunten voor VV Dubbeldam: 6-6. Bo bracht de thuisploeg weer op voorsprong en maakte het winnende doelpunt met een afstandsschot: 7-6.

  Het was een enerverende wedstrijd vol wendingen en doelpunten, en VV Dubbeldam toonde veerkracht door in het laatste kwart terug te komen en uiteindelijk met de overwinning aan de haal te gaan. De spelers en trainers mogen trots zijn op hun prestatie.

  Na afloop nog even de nabespreking in de kleedkamer en gezamenlijk douchen. De douches waren nogal koud, dus het duurde even voordat de jongens eronder durfden te gaan staan. Daardoor duurde het nog langer voordat ze aan hun welverdiende tosti konden beginnen.

  Volgende week weer een thuiswedstrijd, om 10.30uur tegen ASWH!