• Semaja Thuis stopt bij de jeugd

In de afgelopen maanden is er zonder mijn medeweten veel veranderd bij de jeugdafdeling van Dubbeldam. Na mij jarenlang te hebben ingezet als coördinator voor onze jeugdleden tot 12 jaar ben ik dit seizoen door bepaalde omstandigheden gestopt.
    Ik heb veel kleine dreumesen bij Dubbeldam als eerste mogen ontvangen. Ik heb ze zien groeien als voetballertjes en het zijn nu grote jongens en meiden, van wie er gelukkig nog veel bij Dubbeldam voetballen. Ik hoop dat ze in de komende jaren nog betere voetballers worden, maar vooral mannen en vrouwen zijn die plezier in het spelletje blijven houden.

Ik ben met heel veel plezier vrijwilliger geweest, ik heb ervan genoten. Van veel ouders en kinderen heb ik bedankjes gehad voor de afgelopen periode. Heel erg bedankt hiervoor, dit voelt heel goed en ik weet hierdoor dat ik al mijn werk niet voor niets heb gedaan.