• Daags na het kindercarnaval is onze kantine in handen van de ietwat oudere mannen, die zich zoals elke week melden om onze accommodatie weer helemaal fris en fruitig te krijgen. Normaal gesproken zijn het vooral de kleedkamers waar onze mannen zich uitleven om het weer enigszins acceptabel en toonbaar te maken, maar na een kindercarnaval en zonder wedstrijden, hebben onze mannen hun handen vol gehad aan de kantine.
    Door de ietwat bijzondere lichtval is op de foto tijdens het grootse feest amper te zien hoe groot de achtergelaten puinhopen waren, maar volgens Dennis Oeben lag de confetti, het vuil en diverse onderdelen van praalwagens zo hoog opgestapeld in de kantine dat je moest bukken om niet per ongeluk je hoofd te stoten.
    Met ongeveer duizend jaar ervaring en twee verse krachten, te weten Jan Oeben en Rik Klootwijk, werd zonder hulp van Herakles deze stal van Augius in een ochtendje tijd weer omgetoverd tot onze vertrouwde kantine.
    We hebben er al vaker over geschreven, maar het kan niet genoeg herhaald worden. Onze schoonmaakploeg die er in alle stilte voor zorgt dat wat nog schoongemaakt kan worden in onze versleten accommodatie ook schoongemaakt wordt. Wekelijks staan ze paraat en wat ze ook aantreffen, ze gaan aan de slag en zorgen er steeds weer voor dat de kantine en kleedkamers er opgeruimd en schoon uitzien.
    Naast de eerder genoemde Jan en Rik bestaat onze schoonmaakploeg uit: Jan van Heeren, Jaques Boonstoppel, Arie den Boer, Jan Visser, Wim van der Stigchel, Cor Bruijstens en Wim de Vogel.