• Rick Klootwijk stopt bij de jeugd

In de afgelopen jaren was Rick Klootwijk hét gezicht van de jeugdafdeling van Dubbeldam. Natuurlijk heeft hij het niet alleen gedaan, maar hij was de drijvende kracht achter de Kloens Neels jeugdtoernooien, de jeugdkampen en het indelen van de jeugdteams voor de nieuwe seizoenen.
    Niet alleen bij Dubbeldam was de inzet en gedrevenheid van Rick bijna spreekwoordelijk, ook op zijn werk zet Rick zich altijd volledig in. Dit heeft er in het afgelopen jaar voor gezorgd dat Rick niet alleen een mooie nieuwe functie heeft gekregen, maar ook draait hij mee in een project om een nieuw softwareprogramma te implementeren.
    De afgelopen maanden is de werkdruk zo hoog geworden, dat Rick met pijn in zijn hart heeft moeten kiezen om zijn werkzaamheden voor Dubbeldam tot een minimum te beperken. Omdat het combineren van zijn werk en zijn vrijwilligerswerk voor Dubbeldam ook in de toekomst niet meer mogelijk is, stopt Rick met onmiddellijke ingang met al zijn werkzaamheden voor de club.

We bedanken Rick voor alles wat hij in de afgelopen jaren met zoveel inzet voor ons heeft gedaan en we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien langs de lijn of als vrijwilliger bij een evenement. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.
    Natuurlijk zullen we er in de komende weken en maanden alles aan doen om de vele werkzaamheden van Rick zo goed mogelijk op te pakken. Dit zal zeker in het begin niet meevallen, maar in het komende seizoen komt dit zeker voor elkaar.