• Update coronamaatregelen per 15 oktober 2020

Vanaf gisteren tot in elk geval 11 november zijn de coronamaatregelen van de overheid helaas zo duidelijk dat Dubbeldam geen nieuw protocol zal opstellen. We verwijzen voor alle maatregelen naar een site van de KNVB waarop antwoorden op veel gestelde vragen te vinden zijn.

Voor het amateurvoetbal zijn in elk geval de belangrijkste maatregelen:

• Alle competities zijn stilgelegd, zowel voor senioren als voor de jeugd
    • Kantine en kleedkamers zijn dicht
    • De senioren mogen alleen in groepjes van vier trainen
    • Alle jeugdteams mogen gewoon blijven trainen
    • Jeugdteams mogen onderlinge wedstrijdjes spelen
    • Er is geen publiek toegestaan op onze accommodatie

In de praktijk zal dit betekenen dat alle jeugdteams blijven trainen zoals ze gewend zijn, seniorenteams trainen, met uitzondering van de selectieteams, niet.

Komend weekend organiseert Dubbeldam nog even niets, maar als er jeugdelftallen zijn die ’s morgens tegen elkaar willen voetballen, dan mag dit. Meldt dit wel zo snel mogelijk, uiterlijk morgen even bij Rick Klootwijk, zodat er een veldindeling gemaakt kan worden.

Zaterdag 24 oktober zullen we proberen een toernooi per leeftijdsgroep te organiseren, hoe dit er precies uit zal zien, weten we nog niet precies. Informatie hierover komt komend weekend.

We roepen iedereen op die ideeën heeft om toch met te kunnen sporten, dit met ons te delen. Juist in deze tijd willen we onze jeugdleden aan het voetballen houden. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom bij de activiteiten op zaterdag of tijdens de reguliere trainingen.

Laten met inachtneming van de bij iedereen bekende regels zoveel mogelijk jongens en meiden laten sporten.