• Huidige coronaregels

De regels zijn weer versoepeld en wil je alles weten, kun je nog steeds doorklikken naar de website van de KNVB.

Hier houden we het zo kort mogelijk, de regels voor alle spelers vanaf 18 jaar zijn nog steeds streng:

• Trainen in groepjes van maximaal twee spelers met onderling 1,5 meter afstand.
    • Er mogen meerdere groepen van twee spelers tegelijk op een veld trainen, maar zorg er wel voor dat duidelijk herkenbaar is wie bij welke groep hoort.
    • De trainer wordt niet gezien als een speler en mag naast de verschillende groepen van vier spelers op het veld aanwezig zijn.
    • Bovenstaande geldt ook voor spelers van 18 jaar die in een O19-team spelen. Ze mogen dus wel trainen, maar los van de jongens en meiden van 17 jaar of jonger.

Voor onze jeugdleden tot en met 17 jaar verandert er niets. Er mag nog gewoon getraind worden en ook mogen de elftallen onderling partijtjes spelen op zaterdagen. Geef dit wel even door aan Rick Klootwijk, zodat we een veld kunnen reserveren en we weten welke elftallen er spelen.

Verder geldt nog steeds dat de kantine en de kleedkamers gesloten zijn. Bij trainingen en oefenwedstrijden mag geen publiek langs de lijnen staan.