• Het team, bestaan uit de volgende talentvolle spelertjes; Jovie, Lionel, Zion, Dion, Lyam, Rory, Thijs en Dess. Ze betreden het veld met het volste vertrouwen en vanwege de kleuren van Oosterhout in het Kanariegeel!

  De wedstrijd gaat van beide teams zowel aanvallend als verdedigend gelijk op.

  De eerste aanval van Oosterhout komt met een gericht schot op het doel, maar wordt uit het doel geduwd door Dess. De tegenaanval is van onze Lyam en wordt over de grond gestopt door de keeper van Oosterhout.

  Dubbeldam heeft de smaak te pakken en er volgen nog een paar aanvallen en door een samenwerking van Zion, Lionel en Lyam komt er nog een gericht schot op het doel, maar helaas gaat deze net langs de palen.

  De lijn die Oosterhout volgt over het midden van het veld, wordt netjes tegengehouden door Dion. Als snel vindt de bal de weg via de linker flank richting het doel van Oosterhout.  Zion creëert een mooie voorzet richting Rory en hij loopt met de bal richting het doel. Middels een mooi schot zorgt hij voor het eerste doelpunt van de wedstrijd, rechtsonder in het doel. De stand is nu 1-0.

  Dit is ook gelijk het einde van de eerste 10 minuten en tijd voor een korte break. Het tweede kwart begint gelijk met de aanval vanaf de middenstip richting Oosterhout en een schot op het doel door Rory. Deze wordt netjes gestopt door de keeper. Een tegenaanval komt helemaal aan bij het doel van Dubbeldam maar het schot komt niet voorbij de keeper van Dubbeldam.

  De volgende 6 minuten spelen zich veelal aan de zijde van Dubbeldam af. De echte dreigingen vanuit Oosterhout worden netjes gestopt door Thijs, maar ook door Lionel en door Rory, vanuit een corner van Oosterhout. Vlak voor rust komt er nog een poging voor een doelpunt vanuit Dubbeldam en deze vliegt net langs het doel.

  Het is rust. Hier worden de laatste aanvallen en verdedigingstechnieken nog eens doorgenomen door het drietal Edwin, Reinier en Michel.

  De tweede helft begint vanaf het midden direct met een schot op doel van Dubbeldam binnen 10 seconden, die links naast rolt. De volgende aanval van Lyam via de zijlijn gaat richting het doel maar deze wordt netjes gestopt door de goed keepende keeper van Oosterhout.

  De volgende 5 minuten vinden veelal plaats voor het doel van Oosterhout. Er ontstaat een corner voor Dubbeldam. Rory weet deze op aanwijzen van Edwin goed te benutten en dribbelt vanaf de lijn richting het doel en verzilverd deze met een goal. 2-0

  Er wordt een bal vanuit de linker zijlijn ongemerkt door de verdediging gespeeld door de jongens van Oosterhout en nummer 6 ziet ruimte naast Dess en plant hem dan ook netjes in het net. De score is nu 2-1 voor Dubbeldam. De jongens blijven gretig en gaan vanaf de middenstip direct in de aanval over het midden van het veld. De bal belandt op de slof van Thijs en zeilt dan ook maar net naast langs het doel.

  Het volgende balbezit geeft resultaat. Lyam scoort, vanaf flink wat meters, een mooi doelpunt halverwege het doel. Dit maakt een nieuwe tussenstand van 3-1.

  Ook de volgende aanval begint vanaf de helft van Dubbeldam en lijkt een kopie van de vorige weg richting het doel. Lyam ziet weer zijn kans vanuit dezelfde afstand en scoort 4-1 met een prachtig doelpunt over de grond rechts onderin. Dat tekent ook gelijk het einde van de derde periode.

  In de laatste 10 minuten, creëert Jovie een mooie aanval door zelf de bal af te pakken en zijn gerichte doeltrap wordt helaas net gestopt door de keeper.

  Bij een uittrap van Dess die over de helft van het veld beland, weet Thijs deze goed mee te nemen. Het scheelt een haar of deze wordt ook omgezet in een doelpunt, maar dat weet de doelman van Oosterhout maar net te voorkomen. Rory probeert de losgelaten bal van de keeper nog te verzilveren maar deze weet hij wel te klemmen in zijn handen. Een mooi gespeelde actie van beide teams.

  In de corner die hier snel op volgt, weet Zion goed uit te halen en gaat dan ook maar rakelings langs het doel. Thijs vliegt nog over links met een aanval en levert een gericht schot met links, die tegen de handen van de keeper komt. De aanval van Oosterhout gaat via het midden recht op het doel af, een mooie overspeelbal volgens het boekje en hiermee zet Oosterhout het doelpuntensaldo op 4-2.

  Oosterhout voelt even de vleugels en komt weer richting het doel van Dubbeldam. Een mooie redding van Dess, voorkomt een spannendere tussenstand. Hierna volgt er nog een schot op het doel van Dubbeldam, die dan ook links naast gaat. Dubbeldam voelt de eindstreep dichterbij komen en Thijs probeert nog een lang afstand schot richting het doel van Oosterhout, maar helaas wordt deze geblokt door een speler.  Na de wissel ontstaat er een uitzonderlijke situatie, waarbij Lionel bij het inlopen in het veld, de bal voor zijn voeten krijgt en met een gericht schot vanaf de zijlijn, de bal netjes in het net schiet. De score is op 5-2 gekomen voor Dubbeldam.

  De daaropvolgende uittrap wordt snel overgenomen en gevolgd door een aanval van Dubbeldam. Lyam ziet een uitgelezen kans, met ruimte via het midden van het veld, loopt hij richting het doel en weet deze aanval mooi af te maken. De stand komt hiermee op 6-2.

  De wedstrijd is dan ook ten einde en de penalty’s worden ook met overgave genomen. De eerste overwinning in deze hoge klasse voor J08-1 is een feit. Goed gespeeld kanjers!