• Onze jubilarissen in het zonnetje

    Het is een jarenlange traditie dat we bij Dubbeldam onze jubilarissen huldigen tijdens onze nieuwjaarsreceptie. In de coronaperiode was dit niet mogelijk en vorig jaar hebben we voor het eerst onze jubilarissen uitgenodigd op een aparte avond. Ook dit jaar hebben deze keuze gemaakt en afgelopen vrijdag mochten we in een rustige kantine een deel van onze jubilarissen in het zonnetje zetten.
    Op bovenstaande foto zien we de aanwezige jubilarissen. Dit zijn van links naar rechts: Cees Jan van Oeveren, Edwin Bijker, Nico Booy, Peter Kandel, Arie de Vogel, Mees Langerak, Guido van der Net, Dio van Pelt, Arie in ’t Veld, Dennis Pomper, Vincent Blaak en Boy Tomesen.

    Het was een mooie avond, waarin zelfs een ontploffende biertank geen roet in het eten kon gooien. Omdat het rustig was, konden zeker de wat oudere jubilarissen goed met elkaar praten en verhalen uit het verleden met elkaar delen. Het zou best wat drukker mogen zijn, de vraag is of we volgend jaar teruggaan naar de nieuwjaarsreceptie of dat we op deze verder gaan.
    Dit is voor volgend jaar, voor nu feliciteren wij al onze jubilarissen van harte.