• Nadat we het seizoen begonnen in de 2e klasse zijn na 3 wedstrijden door de KNVB naar de 1e klasse gezet. Nadat we ook in de 1e klasse de vorige 2 wedstrijden hebben gewonnen speelden we vandaag de laatste wedstrijd van de 1e fase en wel tegen Oranje Wit JO8-2.
  Een mooi verslag hiervan is geschreven door 1 van de ouders. Binnen ons team pakt elke week een ouder de virtuele pen op om een verslag te schrijven.

  Zaterdag 7 oktober begonnen we om 10.30u aan onze wedstrijd op het kunstgras. Het was gezellig druk langs de lijn met ouders van beide partijen die hun teams hartstochtelijk aan het aanmoedigen waren.
  Daar komt Dion aan met de eerste aanval op het goal.
  We zitten lekker in de verdediging en Oranje Wit komt moeilijk door ons heen. Maar daar komt wel het eerste openingsdoelpunt gemaakt door Lyam. En daar gaan we weer en Thijs probeert tussen 4 oranje shirts heen te komen.
  Oranje Wit komt dicht bij het goal maar Jovi red ons. Derde aanval door oranje wit bij het goal maar daar is Dess en grijpt de bal met beide handen. We zijn echt aan het strijden en samen aan het spelen en en onze keeper zorgt er weer voor dat ook deze bal het doel niet haalt.

  Mooie felle bal van Lionel helaas net niet maar wat een gaaf schot op het goal. Mooie corner voor ons maar net niet kunnen scoren . Oh wat veel kansen en wat spannend. Ik vergeet gewoon bijna mee te schrijven .
  Oranje wit in de aanval maar wat hebben we en goeie keeper daar ligt ie dan en met de bal stevig vast in zijn armen.
  Dion komt door de oranje shirts heen en probeert richting het goal te komen.
  Mooie samenspel tussen lyam en lyonel en daar gaat Lionel en ja ja ja ja hoor en hij scoort .En wat zijn de jongens blij. Oranje wit probeert door eens heen te komen maken alleen met Thijs en Birk geen enkele kans .
  En jeetje ons derde doelpunt wordt gemaakt zo vanuit de zijlijn door Lionel. Wat een souplesse!!
  Maar nog geen enkele minuten later komt Dion in de aanval en scoort het vierde doelpunt.

  We gaan even wat drinken maar wat zijn onze jongens goed bezig.
  Maar dan komt die dan toch het eerst doelpunt voor oranje wit en binnen een minuut maken ze tweede. Ook zij zijn lekker bezig maar onze jongens laten ze hard werken.
  Maar de jongens staan op scherp en je ziet ZE WILLEN en MOETEN scoren en ja hoor Lyam scoort het 5 e doelpunt.
  Ondertussen zijn Birk en Jovi weer ontzettend hard aan het samen aan het werk om die bal aan de andere kant te krijgen.
  Wat een spannende tweede helft is dit . Met als tussenstand 5-2

  Laatste 10 min gaan in!
  En oranje wit krijgt de kans en scoort dan ook en maken het derde doelpunt.
  En in het de laatste tien minuten scoren we het 6e doelpunt. Mooie pass van Lyam naar Thijs en met alle kracht in de benen scoort Thijs met een mooie afstand zo in het goal.
  Maar ohhhhh wat gebeurd er nu !! En niet voor de eerste keer deze wedstrijd. Die bal voor het goal??? Ben benieuwd hoevaak dit nog goed gaat , ze kwamen er nu weer mee weg.
  Maar in de laatste twee minuten scoort Dion daar toch het laatste prachtige doelpunt. En zorgt hij voor de 7-3

  Spannende wedstrijd weer voor ons en onze champions.