• Onze 7-3 wint alle wedstrijden

Ooit speelden de senioren en een groot deel van de junioren op een groot veld, voor de wat jongere spelers was een half veld ingeruimd. De wereld verandert, zeker op de voetbalvelden. Zo kennen we kwart-velden en voor de allerkleinsten gewoon een stukje gras met twee doeltjes.
    Traditioneel speelt elk team tegen één tegenstander, maar bij de O7 is dit anders. Onze allerjongste helden spelen op één ochtend drie wedstrijden, een complete competitie derhalve.
    De jonge helden van de 7-3 speelden gisteren maar liefst vier wedstrijden, ze traden aan tegen Pelikaan , EBOH , Rijsoord en Wieldrecht. Blijkbaar barst dit elftal van het talent, ze wonnen namelijk gewoon alle wedstrijden: een prestatie van formaat.
    Mocht u op een zaterdagmorgen een keer vroeg wakker zijn, kom dan eens kijken bij deze jonge voetballers. Bij Dubbeldam worden de wedstrijden op het hoofdveld gespeeld, het is heerlijk om naar te kijken: de mannen en vrouwen spelen vier tegen vier. Het voetbal is nog puur en schiet iemand in eigen doel, kan het zomaar gebeuren dat betreffende speler gewoon staat te juichen.