• Onze 15-1 kan zaterdag kampioen worden

Zaterdag a.s. is Lorenzo Groeneveld jarig, komt dat even mooi uit, het is namelijk ook de dag dat zijn team, onze 15-1, kampioen kan worden tegen de 15-2 van ASWH.
    Met nog twee wedstrijden te gaan, is de voorsprong op de nummer twee Groot-Ammers maar liefst vier punten. Bij een overwinning is onze 15-1 dus niet meer te achterhalen, we hebben in deze competitie al eerder gezien dat de verschillen klein zijn. Onze mannen zullen dus alles uit de kast moeten halen voor een goed resultaat. Een kolkende massa met Dubbeldamfans zou onze mannen enorm helpen, we roepen dus iedereen op om zaterdag a.s. om 10:30 uur langs de lijn te komen staan.
    De fans van onze 11-1 zijn dan al getuige geweest van een wedstrijd van hun team, dat hopelijk in de kantine hun kampioenschap aan het vieren is. Gelukkig kunnen deze helden best alleen een feestje vieren, de supporters kunnen dan gaan kijken bij de 15-1.

We hebben Lorenzo al genoemd, hij is de trainer van dit elftal dat als leider de onvolprezen Robert de Haas heeft. Aan het begin van het seizoen stond Simon Flach voor de groep, deze nog jonge, talentvolle trainer is afgehaakt vanwege serieuze gezondheidsproblemen. Gelukkig gaat het inmiddels de goede kant op met Simon en is hij er zaterdag ook bij om hopelijk het kampioensfeest met zijn mannen te kunnen vieren.
    Na een enerverend seizoen zou een kampioenschap meer dan verdiend zijn, het zal zeker niet aan de inzet van onze mannen liggen. De opkomst bij trainingen is altijd hoog en in het veld vechten ze voor elke meter. We zijn blij dat Lorenzo het stokje op een fantastische manier heeft overgenomen van Simon, deze twee toptrainers hebben een meer dan hecht team gesmeed.