• De halve finalisten zijn bekend!

• De kwartfinales zijn gespeeld en de halve finalisten zijn bekend. Bij de laatste 8 zaten natuurlijk alleen nog maar sterke spelers en dus moest er voor veel spelers tot het uiterste gegaan worden. Alleen Jim had een makkie omdat Maurice op trainingsstage was in Zeeland en zo geen wedstrijd kon spelen. Een easy win dus voor Jim die het in de halve finale moet opnemen tegen zijn teamgenoot Gino. Hij trok aan het langste eind in een echte thriller van een wedstrijd tegen Koen. Hij won met 4-3 en dus zit er sowieso 1 speler van de 17-2 in de finale. Aan de andere kant van het schema won Stefan vrij gemakkelijk van Nick en hadden we nog de wedstrijd tussen Dani en titelverdediger Jur. Laatstgenoemde vloog uit het toernooi door een golden goal in de verlenging en dus moet Stefan het opnemen tegen Dani. Deze week de halve finales en op 5 juni de finale!

• 30 of 31 mei 2 of 3 juni FINALE 5 JUNI 2 of 3 juni 30 of 31 mei

Jim Rijpaert       Nick vd Laan
    Maurice van Alten       Stefan Bos
      Jim   Stefan