• Nigel en Fedde op stage bij FC Dordrecht

    Twee talentvolle voetballers van onze 13-1, Nigel van der Horst en Fedde Ophorst hebben in alle stilte al vier weken stage gelopen bij FC Dordrecht Voetbalschool. Deze voetbalschool is een verzameling talentvolle jeugdspelers van de categorie O13, geselecteerd bij de clubs uit de regio, die eenmaal per week op de woensdagmiddag gezamenlijk bij FC Dordrecht komen trainen.
    Onder leiding van het Hoofd Opleidingen en de Technisch Manager Jeugd verzorgen trainers van FC Dordrecht de trainingen, die bestaan uit technische- en tactische oefenvormen.
    Bij FC Dordrecht is gekozen voor korte stages van vier weken, waarna een deel van de spelers doorstroomt naar een volgende sessie.
    Zowel Nigel als Fedde hebben zoveel indruk gemaakt dat ze uitgenodigd zijn voor een tweede stage, die normaliter woensdag a.s. zal beginnen, natuurlijk afhankelijk van de maatregelen die morgenavond aangekondigd worden.
    Laten we hopen dat onze jeugd wel door mag trainen en dat zowel Nigel als Fedde een mooie tweede stageperiode mogen meemaken bij FC Dordrecht.