• Nieuwe sponsor vv Dubbeldam

Goed nieuws weer vanuit de sponsorcommissie! Per 1 oktober hebben we er weer een sponsor bij en dit is Autorijschool Martinique!
    De vereniging is natuurlijk erg blij met deze nieuwe sponsor en speciaal voor onze leden hebben we ook een geweldige actie bedacht. Als je namelijk rijlessen gaat nemen bij Martinique krijgt onze club 50 euro per deelnemer! Dat is natuurlijk geweldig, zeker als je weet dat de eerste rijles ook nog eens gratis is!
    Martinique verzorgt ook theorielessen en als je slaagt voor je theorie via Martinique krijgt de club ook nog eens 5 euro! Mocht je dus binnenkort gaan starten met je rijbewijs is het niet moeilijk om te kiezen bij welke rijschool je dit gaat doen!
    Autorijschool Martinique is jouw autorijschool waar je terecht kunt voor al je rij- en theorielessen. Martin zorgt ervoor dat je met plezier je rijlessen volgt en alle vaardigheden goed gaat beheersen om het rijexamen af te leggen. Ze bieden diverse complete pakketten, afgestemd op die persoon.
    Autorijschool biedt ook de mogelijkheid van 2 To Drive, dit zijn autolessen vanaf 16,5 kaar. Op deze manier mag je al vanaf je 17de examen doen en kan je ervaring opdoen met een begeleider totdat je 18 bent en doe je al veel ervaring op.

Voordelen van rijschool Martinique:
    • Altijd een vaste instructeur
    • Zeer hoog slagingspercentage
    • Spoedopleiding van 10 dagen, 4, 6 of 8 weken
    • Snelle examendatum
    • Gespreide betaling mogelijk (zonder rente)
    • Sponsoring van vv Dubbeldam!

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van rijschool Martinique en als je gaat autorijden, denk hier dan aan!

VV Dubbeldam is zeer verheugd met deze samenwerking en hoopt op veel aanmeldingen! Als je rijlessen gaat volgen bij Martinique laat het dan ook even weten op sponsoring@vvdubbeldam.nl!