• Ook onze helden van JO13-1 zijn dit seizoen in het nieuw gestoken. Mede hierdoor zijn ze het seizoen fantastisch begonnen en staan ze na vier wedstrijden op een keurige derde plaats. Peter Molenaar van Food5 vond dan ook dat deze ploeg het verdiende om in keurige tenues en trainingspakken rond te lopen op de sportparken en op deze manier ook geweldige reclame te maken voor zijn mooie bedrijf, kijk de mannen maar eens glunderen in hun nieuwe pakken:

  Sinds de oprichting in 2013 biedt Food5 de Foodservice – en Retail markt in de Benelux namens hun partners en exclusieve agentschappen een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. “The tasty collection” vindt U ook terug in onze kennis en jaren ervaring in de totale foodservice markt.

  Die expertise combineren ze met de flexibiliteit en gedrevenheid van een jonge onderneming. Ze verbinden hun knowhow graag aan partners om gezamenlijk oplossingen te vinden in de nationale en Europese foodservice markt.

  De ‘High five’ van Food5.

  Een gevarieerd, smaakvol kwaliteitsassortiment uit de diepvries.

  Met “the tasty collection” van FOOD5 laten zij hun klanten genieten van een gevarieerd en smaakvol zoet diepvries assortiment. Hun topmerken voor gebak zijn Millers Banket, van der Spoel, Holeki en Mag’m, heerlijke desserts bieden ze daarnaast aan van Erhard, Rolph en Rolph en Ysco, tevens bieden ze een complete lijn vegetarische producten van Goodbite. Allemaal bekende merken die exclusief door FOOD5 in de Nederlandse Foodservice en of Retail markt worden geleverd. Op de website www.food5.nl leest u meer over deze collectie.

  Funfactor

  Plezier en passie voor het vak staat bij Food5 bovenaan. Met de nodige dosis humor en plezier willen ze in een positieve samenwerking met hun klanten de markt bewerken.

  Snelheid en flexibiliteit

  FOOD5 levert logistiek op maat: snel en flexibel. De producten worden uit eigen voorraad( 6000 p.p.) geleverd. Daardoor zijn ze in staat om uw bestelling snel door heel Nederland en België te leveren met eigen en extern transport.

  Kennis en ervaring

  FOOD5 combineert de flexibiliteit en snelheid van een jonge onderneming met jarenlange kennis en ervaring in de totale Foodservice en Retail markt. Bij FOOD5 werkt een enthousiast team van gedreven professionals met plezier en passie voor het vak.  Dubbeldam is natuurlijk erg blij met Food5 en hun sponsoring van de 13-1. Namens alle strijders van dit team dan ook super bedankt voor jullie mooie tenues en trainingspakken!