• Het team van JO8-1 begint de wedstrijd. Het eerste kwart goed, waarbij een aanval van Sliedrecht richting het doel van Dubbeldam snel wordt omgezet in een goal van Lionel. Bij de uittrap, is gelijk de volgende aanval gestart en volgt een doelpunt van Lyam. De eerste 4 minuten zijn bezegeld met twee mooie aanvallen en goals. Het staat 2-0. Bij de uittrap van het doel neemt Dubbeldam al snel bezit van de bal en deze eindigt met een schot van Lyam, dat links van het doel de achterlijn passeert.

  Sliedrecht trapt uit, bijna tot aan de middellijn en wordt verdedigd en geblokt door Lionel, Jovie en Birk. De bal komt bij een speler van Sliedrecht maar al snel verovert door team Dubbeldam en vindt zijn weg richting het doel aan de voet van Jovie. Zijn schot op het net gaat rakelings langs aan de rechterzijde van het doel. Wederom een uittrap van Sliedrecht, waarbij de bal bij Lionel komt. Hij zet direct de aanval in; een derde doelpunt in de 8e minuut.

  Er wordt weer uitgetrapt en fanatiek afgepakt, middels een mooi overspel, scoort Zion een vierde doelpunt voor Dubbeldam. Het vijfde doelpunt is voor Lionel die met de bal goed door het midden loopt en netjes afmaakt langs de keeper van Sliedrecht. Zion krijgt in de volgende minuut nog een mooie kans die de rechterpaal raakt.

  De uittrap van de keeper gaat naar de middellijn en wordt goed opgepakt door de nr. 11 van Sliedrecht. Deze houdt hem goed aan zijn voeten en zijn doorbraak wordt beloond met een goal voor Sliedrecht. Het eerste kwart komt kort daarna tot een eind met een tussenstand van 5-1.

  Het tweede kwart begint met een schot op het doel van Sliedrecht door Lyam. De bekende nr. 11 van Sliedrecht wordt netjes geblokt in zijn lijn richting het doel door Dion. De aanval van Dubbeldam wordt omgezet in de zesde treffer op naam van Lyam. Prima verdedigingswerk van Lionel, Zion, Birk en Dion maakt het onmogelijk om te scoren. Een kleine kans voor Sliedrecht wordt geblokt door Dess.

  Aanval van Sliedrecht wordt prima verdedigd door het hele team. De pass van Zion links langs de lijn maakt Lyam het mogelijk om richting het doel te stormen. De keeper blokte de bal maar klemde deze helaas niet. Lyam profiteerde en goal!

  Het spel gaat verder. De aanval van Sliedrecht blijft hangen voor het doel van Dubbeldam en wordt verzilverd in een doelpunt voor de tegenpartij 7-2. De volgende aanval wordt goed geblokt door Jovie. Een corner wordt afgepakt in de aanval en gaat via het midden mee met Zion. Deze maakt een snelle reis naar het doel en zijn kans gaat dan ook maar net links langs het doel. De volgende aanval is voor Dubbeldam een succes en resulteert in een doelpunt vanuit het midden voor Thijs. De stand is nu 8-2. Niet snel na de uittrap wordt de bal weer overgenomen door onze jongens en de volgende aanval is ook een doelpunt voor Lyam 9-2.

  Sliedrecht is aan de bal en komt door het midden voor het doel van Dubbeldam. Ondanks dat Zion samen met Thijs prima verdedigd, weet een speler van Sliedrecht door te breken en legt de bal achter Dess voor een derde treffer. De stand bij de helft van de wedstrijd staat op 9-3.

  Na de 5 minuten rust en wissel van helft; Dubbeldam meteen weer gretig. Een mooi samenspel geeft gelijk het tiende doelpunt in de eerste minuut op naam van Lyam. 10-3. Bij de aftrap komt er een volgende aanval en Lyam schiet van rechts langs het doel. Uittrap voor Sliedrecht; nog op eigen helft van Sliedrecht maar de speler lijkt door te breken. Gelukkig geblokt door Lyam en de bal gaat uit. De volgende aanval volgt snel, die via de rug van Thijs op de voet van Jovie net langs de rechterpaal gaat.

  Een aanval van Sliedrecht lijkt richting eigen doel te gaan totdat de trainer roept de ‘andere kant op’, bij de draai neemt Lyam de bal over en scoort een elfde doelpunt. 11-3. Kort daarna wordt de aanval via Lyam naar Dion beloond. Een mooi vrijgespeelde bal, geeft de kans voor Lionel om door te breken en hij scoort de 13-3. Ook Thijs krijgt de kans om een soortgelijke opbouw over het midden te creëren en deze bal vliegt in het doel 14-3.

  Lionel krijgt vervolgens een opgebouwde kans via de linkerzijde. Dit mooie doelpunt in de linker onder hoek voor Lionel zet de teller op 15-3. Vanuit de corner maakt de nr. 12 van Sliedrecht een mooi doelpunt; 15-4. Zion waagt nog een schot op het doel en komt dan net op de lat. De bal stuitert terug en Thijs ruikt zijn kans en schiet richting de doelman, echter net naast. De stand van het derde kwart blijft staan op 15-4.

  Het vierde kwart begint met een kans voor Sliedrecht, nr. 8 schiet net naast. Een tweede en derde kans van de tegenpartij verhinderd door twee duikreddingen van Dess zorgen dat de stand onveranderd blijft. Aanval Dubbeldam waarbij Lionel op het doel schiet, wordt geblokt door de doelman van Sliedrecht. De bal wordt weer uitgetrapt middels een corner en komt aanrollen bij de doelman, Lyam ziet zijn kans en tikt de bal zachtjes in voor het zestiende doelpunt 16-4.

  Ook een doelpunt aan de andere kant door de nr. 8 waardoor de stand staat op 16-5. De volgende drie minuten spelen voornamelijk op de helft van Sliedrecht af middels twee keer een uittrap van de keeper. Een mooie kans voor Birk om door te breken maar deze wordt net voor zijn uithaal geblokt.
  Bij een aanval richting het doel van Dubbeldam belandt de bal dankzij Dion zijn gestrekte been over de achterlijn. Jovie nog een kans en draait richting het doel die via een speler van Sliedrecht naast gaat. Nr. 11 van Sliedrecht blokt nog een mooi schot op het doel en beperkt hiermee de schade verder.

  Dit brengt ons aan het einde van de wedstrijd met een eindstand van 16-5 voor Dubbeldam. Goed gespeeld jongens!

  Tijd aanvang: 10.30u
  Datum: 30 September 2023
  Locatie: vv Dubbeldam
  Teams: vv Dubbeldam JO8-1 tegen Sliedrecht