• Dordrecht - Dubbeldam deed vanmiddag prima zaken in het streven via de derde periodetitel kwalificatie af te dwingen voor de promotie-nacompetitie. Hekkensluiter FCB/HWD werd met 10-1 afgedroogd en mocht blij zijn dat de marge niet ruimer uitviel. Het doelsaldo kan immers een belangrijke rol gaan spelen bij het afdwingen van het gewilde competitie-toetje.
    Bovendien versloeg stadgenoot RCD de nummer drie (Chaam) op de totaalranglijst met 2-1 waardoor er tussen Chaam en Dubbeldam nog maar een kloofje van één punt zit.
    *Dubbeldam – FCB/HWD 10-1 - Doelman Davey van Pelt blikt terug op de monsterzege: ‘We begonnen voortvarend met de 1-0 na 1 minuut van Xander Staphorst. Kort erna maakten we al de 2-0 via Stan van Pelt. Vervolgens verzuimden wij vele, vele kansen te verzilveren. Na rust weer snel gescoord de 3-0. Vervolgens een schaars moment vanuit HWD waardoor het 3-1 werd. Hierna liepen wij heel snel uit naar 10-1’.
    ‘De doelpuntenmakers heb ik niet allemaal onthouden hahah’, rondt Davey af. Anderen gelukkig wel: Jordy Wouters 3x, Tim van den Ende, Xander Staphorst, Gideon van Ginniken, Luuk van der Meer, Stan van Pelt, Jimmy Stolk en Mischa Brassien (strafschop).Bron: Fred van Dongen