• Moe maar voldaan stapt JO10-3 van het veld

Heel relaxed kwamen onze toppers het veld opgelopen samen
    met hun trainers.
    Vanaf de zijlijn namen de jongens de tegenstanders van VVGZ goed onder de loep.
    Na uitleg over de posities in het spel en wat bemoedigende woorden stapten de jongens het veld op.
    Gelijk na het eerste fluitsignaal kwamen de jongens in actie.Mitchel speelde de bal richting Jaemaro die hem op zijn beurt weer over speekde naar Fedde. En na enkele minuten scoorde Fedde het eerste doelpunt maar ook Jaemaro is een ijzersterke spits en wist snel na dit doelpunt ook te scoren. Dit keer bleken wij een waardige tegenstander te hebben en werd er lekker gespeeld met hier en daar wat duw en trekwerk erbij en helaas ook tegen doelpunten
    Eric starte als keeper en hij bleek een ware held met ontzettend veel goede en koelbloedige acties.Een ware topper in het doel en in het veld.Mitchell stond strak in de verdediging en zocht steeds zijn mannetje op.
    Lennox paste zijn aangeleerde technieken toe en scoorde in de tweede helft met deze actie een doelpunt waarna hij koelbloedig zijn positie weer opzocht in het veld.Murat vloog over het veld en zorgde dat de bal bij de juiste personen terecht kwamen. Eric speelde in de tweede helft spits en was Jaemaro de keeper. Beide stonden hun mannetje op deze positie.Maison ondersteunde de verdediging tijdens de gehele wedstrijd.
    Langs het veld stonden veel toeschouwers in alle leeftijden onze jongens toe te juichen en met deze positieve vibes eindigde de stand in 10-7 voor onze boys.Moe maar voldaan stapte deze bikkels van het veld. Op naar een mooie volgende sportieve wedstrijd.
    Zet hem op boys