• Op zaterdag 01-02-2020 speelde onze JO9-2 tegen Be Ready JO9-1. De wedstrijd ging voor ons voorspoedig van start. Al na 2 minuten maakte Lynn, na een assist van Haley, de openingstreffer.

In de 8e minuut maakte Be Ready jammergenoeg de gelijkmaker. Na een mooie lange voorzet in de 12e minuut zette Haley ons weer op voorsprong 1-2.

In de rust werd onze keeper Justus gewisseld voor Jasper. Na de rust scoorde Be Ready de gelijkmaker 2-2. Doordat we wat uit het lood geslagen waren door de gelijkmaker kwamen we al gauw met
    3-2 en in de 27e minuut  zelfs met 4-2 achter.
    We wisten ons weer goed te herpakken en na een mooie voorzet van Jarno op Daphne, scoorde Daphne de 4-3.
    Uiteindelijk wist Haley, na een slechte uittrap van de keeper van Be Ready, de gelijkmaker 4-4 te scoren.
    4-4 was ook de einduitslag.