• Vandaag staat de kraker tegen Wieldrecht JO9-4 op het programma. De derde wedstrijd na de winterstop van het team van Shane en Mathijs. Het belooft een spannende wedstrijd te worden nadat Dubbeldam JO9-4 in de winterstop gelijkspeelde tegen JO9-3 van Wieldrecht. 

  Om 9.30 uur gaat de wedstrijd van start met Lotte in het doel, Ruben, Jasper en Finn in de achterhoede en Ilyas en Jake als spitsen. Eerste wissels zijn Birk en Micha. We moeten Dylan helaas missen, beterschap! 

  De eerste kans komt voor Dubbeldam al in de tweede minuut: Jake neemt de bal op zijn slof en schiet net naast het doel.

  Dan neemt Ruben een vrije trap, dribbelt een klein stukje het veld in en met een prachtig afstandschot vlamt hij de 1-0

  in het doel van Wieldrecht.

  Niet lang daarna wordt het even gevaarlijk voor het doel van Lotte. Met een mooie redding houdt ze haar doel schoon en de bal wordt weggewerkt door Ruben. 

  Dubbeldam gaat weer in de aanval: Finn passt de uitbal vanaf de zijlijn naar Ilyas, die kans ziet om het doel van Wieldrecht te bereiken. Helaas wordt hij ingesloten door verdediging van de thuisploeg. Finn probeert het nog een keer met een mooie pass langs de lijn naar Ilyas, maar deze komt net niet aan. 

  Er wordt hard gewerkt door Dubbeldam. Op het hele veld wordt flink tegenstand geboden tegen Wieldrecht, dat op zijn beurt vecht om de gelijkmaker te scoren. Net voor de time-out krijgt Ruben nog een mooie kans vanuit een uittrap, helaas net naast het doel. 

  Er wordt gewisseld: Birk komt voor Ruben linksachter en Micha voor Ilyas in de voorhoede. Niet lang na de time-out is daar plots de 1-1 door een mooie aanval Wieldrecht. Een tweede aanval van Wieldrecht wordt uit het doel gehouden door Lotte. De druk op het doel van Dubbeldam is in deze periode groot, het is echt heel heel spannend voor het doel. Kom op Dubbeldam! 

  Meerdere pogingen van Wieldrecht om te scoren worden gestopt door Lotte, die de ene na de andere bal succesvol uit het doel weet te houden. Lotte laat zien dat ze de titel ‘woman of the match’ verdient, want ze staat een fantastische wedstrijd te keepen. Zelfs de coach van de thuisploeg zegt het: ‘Goeie keeper zeg, jeetje wat een meid!’ 

  Als de bal bij Jasper aan de voet komt geeft hij een splijtende pass dwars door de verdediging naar Micha. Micha aarzelt geen moment en maakt ‘m af: een prachtig doelpunt! Dat is er een uit het boekje hoor! Dubbeldam staat weer voor: 2-1. De druk is er een beetje af, nu deze lijn voortzetten. 

  Maar ook Wieldrecht gaat voor de winst en komt opnieuw met een sterke aanval, krijgt kans om te schieten maar de bal gaat naast het doel. 

  Dan breekt Finn door en samen met Micha gaan ze voor de aanval, de bal komt bij Jake die ‘m net over schiet. Alsof het stuivertje wisselen is gaat nu Wieldrecht er weer vandoor met de bal. Maar dan komen ze Finn tegen die het doel verdedigt en voorkomt dat Wieldrecht kan schieten. 

  Rust, even op adem komen en opladen voor de tweede helft. Na de rust wordt Finn vervangen door Ruben en Ilyas komt in het veld voor Jake. De tweede helft begint meteen weer spannend. Twee serieuze kansen gaan er niet in voor Wieldrecht. 

  Aan de Dubbeldamzijde houden Birk en Jasper de pot dicht en geven Wieldrecht geen kans om te scoren. Maar net zoals bij de eerste gelijkmaker staat Wieldrecht ineens weer vrij voor het doel en scoort toch de 2-2. Dubbeldam wordt weer op scherp gezet. 

  Hoe scherp wordt duidelijk als Dubbeldam een corner mag nemen. Ruben neemt ‘m en geeft een goede pass aan Jasper die zijn visitekaartje achterlaat en de bal prachtig in de kruising schiet: 3-2! 

  Dubbeldam staat weer op voorsprong en nu moeten ze die score vasthouden. Maar eerst even een time-out. Er wordt weer gewisseld: Jake voor Ilyas en Finn voor Birk. 

  Meteen is er een aanval van Dubbeldam en Jake heeft een grote kans om nummer 4 binnen te schieten. Een prachtig schot, maar de keeper weet ‘m uit zijn doel te houden. 

  De twee teams zijn nog steeds aan elkaar gewaagd en Wieldrecht komt soms gevaarlijk dichtbij een gelijkmaker. In de achterhoede komen ze Ruben tegen, die het doel succesvol verdedigt maar ook kansen creëert voorin voor het doel van Wieldrecht. 

  Ook Jasper staat stevig in zijn schoenen in de verdediging en weet de bal weg te werken. Toch weet Wieldrecht nog een serieuze kans te creëren vlak voor tijd, maar Lotte weet de bal weer op te eisen. 

  Poeh wat is het spannend deze laatste minuten. Wieldrecht krijgt kansen en Dubbeldam probeert het ook nog, maar het blijft 3-2 en we nemen de winst mee naar huis.