• De gebroeders Kloens zijn natuurlijk een grote bekende bij vv Dubbeldam. Jarenlang stonden ze op de shirts van onze selecties en steunden ze onze club.
    Inmiddels hebben ze hun contract opgewaardeerd en zijn ze toegetreden tot het rijtje gouden sponsoren! Erg goed nieuws natuurlijk want dit rijtje is erg belangrijk voor de inkomsten van onze club. 

  • Grote dank dus namens vv Dubbeldam voor deze mannen, die met hun familiebedrijf een zeer bekende naam hebben neergezet in Dordrecht!

  • Al ruim 30 jaar bedienen ze ,samen met gediplomeerd en vakkundig personeel, een stabiele kern van opdrachtgevers. Tot hun klantenbestand behoren diverse gemeenten zoals Dordrecht, Utrecht en Rotterdam, scholengemeenschappen, bedrijven, instellingen en particulieren.

    Naast deskundig personeel, beschikken ze over een uitgebreid modern machinepark en geavanceerde apparatuur. Dit zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. De kracht is dat alles desgewenst in één pakket vanuit eigen middelen kan worden aangeleverd.

    In die 30 jaar hebben de gebroeders Kloens zich ontwikkeld in de steeds meer eisende markt, om een nóg completer totaalpakket van producten en diensten aan te kunnen bieden. Er zijn diverse aspecten en certificeren toegevoegd aan het bedrijf. Door de certificering BRL 7000-7001 en de grondbanken in Dordrecht en Utrecht, kunnen ze hun klanten voorzien van een totaalpakket in werken met en in (vervuilde) grond.
    Door kwalitatief hoogstaand eindproduct te waarborgen hebben ze destijds als één van de eerste bedrijven in Nederland ons BRL9334 straatwerk certificaat behaald. Kortom, vv Dubbeldam is erg trots op zo'n mooie en trouwe sponsor!