• Een regen van doelpunten voor de roze sokken van Dubbeldam MO-17.
    Vandaag stond op het programma de wedstrijd MO17 Dubbeldam -Heerjansdam. De meiden namen plaats in het veld en de vader van Sima stond klaar om de wedstrijd in goede banen te leiden.
    Vanaf het begin is Dubbeldam aanvallend en wordt er in korte tijd gescoord door Lindsay van 't Hoff en staat het 1-0 voor Dubbeldam. Daarna is er een mooie actie vanaf de rechterkant van Alyssa en staat het 2-0 voor Dubbeldam. Alyssa heeft de smaakt te pakken en maakt de 3-0. Achterin staat de verdediging goed zijn werkt te doen en krijgt Heerjansdam geen kans. Naomi een Aimeé zorgen ervoor dat er weer naar voren gevoetbald wordt. Lindsay van 't Hoff scoort de 4-0. Ze maakt ook nog de 5-0 en maakt hierdoor een Hattrick. Ella krijgt nog een kans maar de keeper van Heerjansdam deze in haar handen. De meiden gaan met een goed gevoel de rust in.
    Na de rust en af toe een bui staan de meiden weer goed te voetballen en weten ze elkaar goed te vinden.
    Rhode maakt een actie naar voren. Ella krijgt weer een kans op de goal en maakt deze af en wordt het 6-0 voor de roze sokken. Heerjansdam geeft niet op, maar lukt het niet om door de verdediging heen te komen van Dubbeldam.
    Er volgt een mooie actie van Jody en ze maakt de 7-0. Ze heeft de smaak te pakken en hierdoor volgt dan ook nog de 8-0 voor Dubbeldam. Lindsay van 't Hoff maakt nog een actie en maakt een mooie goal. Hierdoor eindigt de stand
    9-0 voor Dubbeldam. Dubbeldam heeft goed gevoetbald als team en gaat met een tevreden gevoel het weekend vieren.