• Richtlijnen kledingsponsoring elftallen v.v. Dubbeldam

Voor Dubbeldam is het belangrijk dat de uitstraling van de vereniging zo uniform mogelijk is. Omdat onze spelers onze belangrijkste visitekaartjes zijn, heeft het bestuur zich ten doel gesteld dat alle teams in hetzelfde wedstrijdtenue spelen. Hieronder staan de regels van ons kledingbeleid, zoals vastgesteld door het bestuur van Dubbeldam.

Wedstrijdtenues

• Speelsters en spelers dragen een zwart/wit gestreept wedstrijdshirt, wit broekje en zwarte – of roze - kousen van het merk Macron.
    • Het officiële Dubbeldamlogo is zwart en dit wordt gedragen op alle wedstrijdshirts, dus ook voor meisjes/dames wedstrijdshirts.
    • De nummers achterop het shirt en op de broekjes zijn altijd zwart of roze bij meisjes/dames.
    • Sponsorlogo’s mogen bedrukt worden in de eigen bedrijfskleuren. Indien de sponsor geen voorkeur heeft, dan zal dit altijd zwart zijn of roze bij de meisjes/dames.
    • Onze tenues zijn alleen verkrijgbaar bij Sport Centrum Dordrecht (SCD).

Overige kledingartikelen en aanverwante producten

• Spelers die een trainingspak van de club willen kopen of gesponsord krijgen, dienen een zwart pak te dragen van het merk Macron.
    • Trainers/leiders kunnen een blauw pak verkrijgen
    • Coördinatoren dragen een wit jack, zwarte broek, witte polo en eventueel een zwarte winterjas. Andere sportkleding, zoals inloopshirts, jasjes, trainingsshirts, broeken en tassen dienen bij voorkeur van het merk Macron te zijn. SCD heeft hiervoor een speciale kledinglijn. Alleen in overleg met de sponsorcommissie kunnen uitzonderingen gemaakt worden met betrekking tot warming-up jasjes/shirtjes.

Sponsorkleding

Ook onze sponsorkleding moet verplicht besteld worden bij SCD en altijd van het merk Macron zijn. Uitzonderingen hierop zijn niet toegestaan. Dit is het beleid van Dubbeldam en moet worden gevolgd, waarbij de consequentie kan zijn dat er een sponsor afhaakt. De sponsorcommissie zal alles in werking zetten om dit laatste te voorkomen. We denken dat we met dit beleid meer omzet kunnen genereren voor onze vereniging. Hoe meer er besteld wordt via SCD, hoe hoger het sponsorbedrag voor onze vereniging zal zijn. De sponsorcommissie zal in samenwerking met SCD een overzicht maken van alle elftallen die gesponsord worden. Voor elftallen die geen sponsor hebben, zal samen met de materiaalcommissie bekeken worden of er nog tenues van vorig jaar beschikbaar zijn die kunnen worden doorgeschoven.

Informatie voor sponsoren

Voor alle (potentiële) kledingsponsoren is er een brief vanuit het bestuur opgesteld. Doelstelling van deze brief is om potentiële kledingsponsoren te wijzen op de huisstijl van v.v. Dubbeldam. Deze brief is via de website te downloaden, zal uitgedeeld worden aan alle trainers/leiders en zal ook standaard bij SCD liggen. Sponsoren krijgen 15% korting op alle kleding echter niet op de bedrukking, daarnaast krijgt ook Dubbeldam nog een mooi bedrag per jaar terug van SCD.