• John van Amelsvoort

 • Hallo allemaal, ik ben John en sinds seizoen 2022-2023 de sportverzorger van de zaterdag 1 selectie. Dit doe ik met veel plezier en sta daarnaast klaar om andere spelers te helpen met blessures of tapen.

  Sinds 2009 zit ik als sportverzorger langs de kant bij verschillende clubs. Ik ben begonnen bij sc Emma omdat mijn zoon daar voetbalde, daarna ben ik via vv SSW, vv Heerjansdam bij v.v. Dubbeldam terecht gekomen. Waarom Dubbeldam zou je zeggen. Nou ik wilde weer in Dordrecht actief zijn en Dubbeldam heeft een mooie toekomst voor zich als een van de grotere verenigingen in Dordrecht. Daarom wil ik graag deel uitmaken van deze potentiƫle toekomstgerichte club en klaar staan voor degene die met blessures kampen of advies nodig hebben.

  In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen door de Dordtse Biesbosch om daar vogels te spotten. Daarnaast fiets ik graag op mijn racefiets over de Brabantse keien. Mijn dagelijkse werkzaamheden overdag is bij de regionale omroep waar ik de technische kant van de digitale media in beheer heb, dat zijn dan de apps en website van bijv. Rijnmond.

  Hopelijk heb je nu een beeld van mij. Mocht je meer willen weten of kennis willen maken, dan ben je altijd van harte welkom in de verzorgersruimte waar ik zondags meestal aanwezig ben. Doordeweeks ben ik er op dinsdag- en donderavond tijdens de trainingen.

  Sportieve groet,
  John