• JO9-2 komt net te kort tegen Hardinxveld ondanks sterke comeback
 • Het was vandaag eens niet heel erg vroeg. Een aangename aanvangstijd van iets voor 10 aanwezig.
  Heerlijk. Op het menu stond Hardinxveld uit. Ik hoor u onmiddelijk denken: altijd lastug!!  En ja natuurlijk! Al-tijd lastig. 
  Van onderschatting kon dan ook geen enkele sprake zijn. De managers Carlo en Marco hadden dit natuurlijk gedurende de trainingsweek al doorgenomen met jongens en meiden.
  Die gasten uit Hardinxveld die pak je niet zomaar. Grote beren. Sterke mannen. Niet te onderschatten. 
   
  In de kantine aangekomen begon trainer Marco dan ook met de voorbereiding. Even een kort babbeltje met de kids vooraf.
  Even dat ijs breken. Even de kinderen op het gemak stellen. Zoals alleen Marco dat kan eigenlijk. 
  Maar er volgde een smooth overgang van laatstgenoemde naar de wedstrijd. De opstelling werd bekend gemaakt.
  De taktiek werd even doorgenomen. de looplijnen werden even getoond. Een compleet verzorgd technisch plan zou je gerust kunnen zeggen. 
   
  De ouders genoten nog even van een overheerlijk Hardinxveld bakje koffie. Nou ja koffie. Vermoedelijk loopt er een water/modderleiding vanaf het water naar de kantine en wordt daar voor het gemak het woord koffie aan gegeven.
  Want ja dat bekt natuurlijk beter dan slootwater. Maar dit alles geheel terzijde. 
   
  We speelde op veld 6B. Nu is dat opzich zelf staand geen probleem. Ware het niet dat er wat fysieke ongemakken waren opgetreden in het supporters korps. 
  Martijn, vader van Daan kwam zichtbaar aangeslagen aangestrompeld en beleefde, zo was te zien aan de grimas van de beste man, immense pijnen. 
  Nauwelijks te bevatten hoeveel pijn die gozer had. Het hele complex had met te doen. Ongekend knap dat hij ondanks dit ongemak toch mans genoeg is uberhaupt zijn bed te verlaten. 
  Laat staan deze wedstrijd bezoeken. Petje af, Martijn. 1 tip: ga nou niet meer voetballen ventje, dat kon je vroeger al niet en je bent er niet bepaald jonger op geworden. Ahum, over tot de orde van de dag: de wedstrijd. 
   
  Uw verslaggever leidt vandaag een oost indisch geheugen. Zien wat je wilt zien en de rest hebben we zoals Mark dat altijd zo mooi zei even geen actieve herinnering aan. 
  We komen er dus vandaag pas in rond aanvang 2e helft. Van de 1e helft heb ik helaas niks onthouden. Ook de mede supporters wisten er gek genoeg niet van en konden mijn zwakke geheugen niet opveiselen.
  Ook Noortje van Tellingen had dit keer niet haar gebruikelijk 200 foto's gemaakt de 1e helft dus eigenlijk ontbreekt ieder bewijsstuk. 
   
  De 2e helft begon furieus. Iedereen had er zichbaar zin in. Esmee hield haar doel klasse schoon. Desnoods met haar gezicht. Maar ze vloog als een tijger door het doelgebied.
  Verdediger Daan was heerlijk aan het stofzuigen en liep beduidend soepeler dan zijn vader. Had ik dat al verteld? Pff dat geheugen van mij is niet best vandaag.... Enfin.. 
  Er volgde hierna een aantal heerlijke acties van Loek die er goed inzat en met zijn acties telkens voor gevaar zorgde. Via Juul en Fayen kwamen we een aantal keer gevaarlijk voor de goal. 
  Stijn en Johnny hadden ook een aantal mooie passes en Luka had ondanks zijn blessure aan zijn been nog een aantal kansen die er helaas net niet ingingen. Rashid was ouderwets aan het bikkelen en had met zijn tackles een aantal keer zeer sterk de bal van de voet geplukt van de sterkte spits van Hardinxveld. 
   
  We konden 3x juichen door 3 treffers van Loek. Mede door ondersteunend werk van de teamgenoten natuurlijk! 
  Het was knallen die 2e helft. een afstandsknal van Daan eindigde helaas op de paal maar ook dit had meer verdiend. 
  Al met al was het een zeer attractieve 2e helft met de eind uitslag van 3-3. 
   
  Na de wedstrijd genoten de kids nog even van een welverdiend zakje snoep en de ouders namen allemaal spontaan thee of fris.
  Geen idee hoe dit kan ;-) Helaas is over de 1e helft nog altijd niks bekend geworden. Ook via de camera beelden is helaas niets te zien. Deze stond verkeerd gericht. En dus houden wij het op een mooie 3-3. 
  Klasse gedaan weer! volgende week de laatste pot van fase 3 alvorens we beginnen aan de laatste fase van dit seizoen. 
   
  Voor nu wensen wij jullie een fijn weekend. Morgen mogen onze sterren nog fungeren als showmoddelen op de KNVB cursus die onze trainers volgen. 
  En dusa blijven de kids lekker bezig en ontwikkelen zij zich continu door.
   
  Tot volgende week! 
   
  p.s. : Mocht u Martijn tegenkomen ergens in Hardinxveld dan is hij op weg van veld 6 B naar zijn auto.
  U kan hem eventueel helpen door hem een lift te geven. 
   
  p.s. 2: Vraag vooral niet hoe het met hem gaat. 
   
  Goed weekend!