• Dat de voetbalvereniging in de jongste jeugd enorm aan het groeien is werd vandaag maar weer eens duidelijk. In deze 3e fase van het voetbalseizoen gingen er maar liefst drie JO7-teams de wei in. Ondanks de kou, het veld was vanochtend erg wit en bevroren, werd er veel lol beleefd, en daar gaat het toch vooral om in de JO7.

  JO7-1
  Vandaag speelde JO7-1 thuis bij Dubbeldam. Er werden drie wedstrijden gespeeld tegen RCD, EBOH en GSC/ODS. Veel doelpunten met af en toe mooi samenspel was het resultaat. Goed gedaan David, Eden, Elize, James, Samuel en Thijs! 
   
  JO7-2
  De JO7-2 speelde in Ridderkerk tegen o.a. Rijsoord. We kregen veel tegendoelpunten te verwerken, maar we scoorden zelf ook een aantal doelpunten. Af en toe zagen we ook een traantje vooral vanwege de kou, maar die waren gelukkig ook weer snel weg. Goed gedaan Faas, Jaylen, Leonore, Naher, Ted en Quinty!
   
  JO7-3
  De JO7-3 speelde vooral met kinderen die voor het eerst gingen voetballen. Er werden twee wedstrijden bij Pelikaan gespeeld, die gelijk opgingen. Ook hier scoorden we een aantal doelpunten en stapten we met veel lachende kinderen het veld af. Goed gedaan Jack, Jesse, Julian, Lorenzo, Mats en Maxim! 
   
  We kunnen dus terug kijken naar een zeer geslaagde zaterdagochtend voor de JO7. Op naar volgende week zaterdag, maar eerst nog even trainen op maandag en woensdag!