• JO10-3 wint alle wedstrijden in de 2e fase

Op deze koude zaterdag ochtend mochten de toppers van de jo10-3 voor de laatste keer aantreden voor de winterstop. Na dat de trainers bekend gemaakt hadden wie waar stond, gingen de jongens naar het veld om te beginnen aan de warming-up. Na de warming-up werd nog even het plan nog even doorgenomen. En toen was het tijd om aan de wedstrijd te beginnen. Al een paar keer kwamen we goed weg doordat het team een aantal aanvallen van de tegenstander goed afstopte. Helaas kwamen onze jongens 0-1 achter. Gelukkig lieten ze hun hoofden niet zakken en zette ze een goede aanval op die leidde tot de 1-1. Helaas viel de 1-2 met daarna de 1-3 en de 1-4  snel achter elkaar. En toen was het tijd voor de rust. Onze jongens kwamen sterk uit de kleedkamer en zo stonden we door een aantal goede aanvallen alweer naast GJS. De wedstrijd bleef heen en weer gaan en het was wachten op een goal van 1 van de 2 teams. Na een goede aanval van onze sterke tegenstanders werd het 4-5. En vanuit de aftrap werd er weer een goede aanval ingezet. Deze aanval leidde tot een corner, de corner werd in een keer op het goal geschoten en zo stonden we 5-5. Onze jongens pakte door en zo werd het snel 6-5, 7-5 en 8-5. Maar zoals eerder al gezegd was de tegenstander van vandaag erg sterken kwamen ze terug tot 8-7. Terwijl de spanning opliep aan de zijkant hielden de jongens het hoofd koel en zetten ze 2 goede aanvallen op waaruit de eindstand van 10-7 op het scorebord stond. En daar was het dan het eindsignaal. Dit betekende dat de tweede fase ten einde was gekomen. Maar door deze uitslag hadden onze toppers ook alle wedstrijden gewonnen. Na de wedstrijd hielden de trainers nog een praatje waarna er partypoppers afgeschoten werden. Nu was het tijd om binnen lekker de warmte op te zoeken. Voordat we begonnen aan wat lekkers te eten en te drinken. Werden eerst de bekers uitgereikt. Wat zijn we trots op onze toppers. En nu even een paar weekjes genieten van een welverdiende winterstop.