• Jeugdteams gaan vroeger en iets korter trainen

    Vanaf zaterdag a.s. wordt ook in Nederland een avondklok ingevoerd, naast de al bestaande strenge regels om het coronavirus zo min mogelijk ruimte te geven om zich te verspreiden.
    Nog steeds mag onze jeugd tot en met 17 jaar blijven trainen. Buiten sporten wordt nog steeds aangemoedigd en ook bij Dubbeldam zal dit mogelijk blijven. We hebben overwogen om met de invoering van de avondklok de trainingen voorlopig op te schorten, maar vandaag heeft het bestuur besloten dat onze jeugdelftallen mogen blijven trainen.
    Het is aan onze trainers of zo hier gebruik van willen maken en als ouders hun kinderen liever thuis houden, hebben wij hier natuurlijk alle begrip voor.

    Alle jeugdteams blijven op dezelfde dagen trainen, maar dan op de volgende tijdstippen: van 17:45 tot 18:45 (in plaats van 18:00 tot 19:00) en van 19:00 tot 20:00 (in plaats van 19:15 tot 20:30).
    We vragen alle trainers met klem om zich aan deze tijden te houden: stop vooral op tijd, zodat iedereen alle tijd heeft om ruim op tijd thuis te zijn.