• In een natte uitwedstrijd van Dubbeldam J010-1 tegen Oranje Wit JO10-5, begon de wedstrijd met Lukas als doelman en het dynamische veldspel van Bo, Ruben, Laurens, Majd, Yoel, Darin, Danyar en Benjamin. De opstelling wisselde gedurende de wedstrijd onder leiding van trainers Carla en AndrĂ©.

    De wedstrijd kende een vliegende start met Joel die de score opende, gevolgd door een prachtig schot van Bo waarmee de voorsprong werd vergroot tot 0-2. Ondanks een tegendoelpunt (heel onterecht en had de scheidsrechter volgens de supporters best iets aan mogen doen) bleef het team geconcentreerd en scoorde Darin met een assist van Laurens, waarna Majd de bal over de keeper stuurde en de stand op 1-4 bracht.

    Darin zette zijn stempel op de wedstrijd met een indraaier vanuit de corner en een tweede doelpunt, waarmee de voorsprong werd uitgebreid naar 1-6. Hoewel de tegenstander terugvocht en twee doelpunten scoorde, bevestigde Darin zijn hattrick met nog twee treffers, waardoor de stand op 2-8 kwam. Halverwege kreeg de tegenpartij nog een natte bal in het gezicht, hier is nog wat discussie over.

    Een eigen doelpunt van de tegenpartij, dankzij Ruben vanuit een corner, voegde een extra doelpunt toe aan Dubbeldam's totaal. Ondanks twee doelpunten van de tegenstander, wist Joel de overwinning te verzegelen met zijn tweede goal, wat resulteerde in een eindstand van 4-10. Een indrukwekkende prestatie van Dubbeldam J010-1 in een matige wedstrijd.

    Het oefenwedstrijdje tegen FC Dordrecht afgelopen woensdag was een stuk spannender (en droger). Daar speelden de jongens 3-3 gelijk tegen een hoofdklasse team, dus al met al een zeer geslaagde week! De supporters hopen volgende week op een droge dag en mannen als het niet droog is, kleine tip: eigen paraplu! Al was het vandaag wel goed voor de teamspirit!