• Zevenklapper van Dubbeldam JO17-3
  • Het regende niet alleen pijpenstelen bij JO17-3

Vandaag mochten we onze 1e thuiswedstrijd van het seizoen spelen. Tsja dan wordt er gevraagd kan iemand even een verslagje schrijven want ik ben er niet. Nou Jolanda dit is beter aan jou besteed. We miste vandaag niet alleen jou schrijfkunst maar ook de verzorging op het veld. We verwachten je dan ook volgende week gewoon weer op het honk om 12.30.
    Helaas was trainer Ben vandaag ook niet aanwezig. die dacht afgelopen maandag dat hij wel even met de jongens een partijtje kon doen. dit was niet zo slim je blijft geen 18 he ben 😉. Beterschap van ons allemaal we hopen je toch snel weer langs de lijn te zien.
    Oke genoeg geklets het ging natuurlijk om de wedstrijd vandaag. De mannen speelde dus vandaag thuis tegen TSC uit Oosterhout.
    Onder leiding van trainer Gerard (welkom terug) en lou trapte de jongens om 12.30 af. Dubbeldam had niet lang nodig deze wat frisse middag om het doel te vinden. de 4e min wist Lucas de bal vanuit de vrije trap in het doel te planten. Top gedaan jongen.
    in de 6e min was Hamza daar helaas net mis.
    Niet veel later is TSC in de 16 en komt Rene iets te enthousiast uit zijn doel en raakt de tegenstander. Daarop volgt geel en moet hij 5 min het veld uit. O jee denken de supporters wat zal Rene daarop zeggen. Maar tot verbazing van velen lijkt Rene het te leren en neemt het zoals het is en gaat 5 min naast het veld. Top kanjer euhhh niet dat je geel kreeg maar dat je het zo rustig oppakt.
    Inmiddels regent het pijpenstelen.
    Dubbeldam komt weer gevaarlijk in de buurt van het doel en daar volgt de 2-0 door wesley. Ook Tsc weet het doel te vinden de 2-1 is er even is er hoop aan de andere kant van de rivier. Al snel is die hoop verdwenen en volgt er een doelpunt regen van Dubbeldam jo17-3.
    3-1 Lars
    4-1 wesley
    5-1 kadotje eigen doelpunt.
    6-1 calvino en in de laatste minuut is daar novi die de 7-1 nog even maakt.
    Tja wat kunnen we zeggen het was een leuke wedstrijd met een sportieve tegenstander en een goede scheids. Zo sta je in de zon en zo regent het niet alleen water maar ook doelpunten.
    Mannen
    gefeliciteerdmet deze mooie overwinning op naar volgende week wederom thuis tegen RFC jo17-2.