• Gelukkig heeft de KNVB de knoop doorgehakt: er wordt door amateurverenigingen niet meer gevoetbald dit seizoen. Vervelend nieuws, maar iedereen zag dit aankomen en het kan maar duidelijk zijn.
    Hoewel dit het laatste is wat je wil horen, is Dubbeldam er wel blij mee. We kunnen nu zelf ook duidelijkheid geven aan onze leden en we kunnen ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.
    Wat er nog gaat gebeuren: het komt goed.

Bij Dubbeldam waren al verschillende evenementen geschrapt, zoals de Hollandse Avond, en de reservering voor jeugdkamp half mei was al geannuleerd. Nu is duidelijk dat zeker tot 1 juni niets meer door zal gaan, dus ook geen Hemelvaarttoernooi en Meidenfestijn.
    Gezien de ontwikkelingen lijkt het erop dat we elkaar voor de zomervakantie niet meer gaan zien, maar zodra het weer mogelijk is, zullen we een grootse Terugkeerdag gaan organiseren. Heel misschien nog voor de zomer, maar anders aan het begin van het nieuwe seizoen. In elk geval pas als het echt veilig genoeg is.

Hoewel niemand aan voetballen denkt, of wil denken, moeten we vast verder kijken naar het nieuwe seizoen. De nieuwe teamindeling moet gemaakt worden en daarvoor is het belangrijk dat we weten wie er doorgaan. Rick Klootwijk zal de komende dagen alle jeugdtrainers telefonisch benaderen en we willen snel ik kaart brengen wie na de zomer onze clubkleuren weer gaan verdedigen.
    Zeker nu is het voor ons belangrijk om te weten wie er eventueel gaan stoppen, omdat het maken van nieuwe elftallen nog moeilijker is dan in andere jaren. Veel spelers en speelsters zullen benaderd worden door hun trainers, geef aan wat je gaat doen, dan kan de jeugdcommissie verder, zodat we in het najaar met volwaardige teams van start kunnen gaan.

In deze mistroostige tijden vinden we elkaar op de website en op Facebook in de rubriek De Dubbeldammer thuis. We krijgen heel veel enthousiaste reacties, met mooie teksten en prachtige foto’s. Veel mensen lezen dit, ze putten hier kracht uit en we kunnen zo aan elkaar laten zien hoe mooi voetbal eigenlijk is.
    We roepen nog steeds mensen op om in te sturen, zeker spelers, trainers en ouders van jeugdelftallen van Dubbeldam, dit mag alleen of samen. Je mag de vragen beantwoorden of gewoon zelf iets bedenken: een fotocollage, een tekening, een filmpje: alles mag, als het maar een positief gevoel geeft.

Wil je iets weten over de indeling of je afmelden voor volgend seizoen, mail of bel naar Rick Klootwijk: Rick@vvdubbeldam.nl, 06-54236530.

Wil je iets insturen voor De Dubbeldammer thuis, mail dan naar johanv3@hotmail.com.

Namens het bestuur van vv Dubbeldam

Rick Klootwijk en Johan van de Velde