• Heerlijke wedstrijd van onze 10-2

Zo eindelijk dan de eerste wedstrijd voor onze 10-2 tegen Groote Lindt 10-3.
    Na nog maar een paar keer getraind te hebben was het zaterdag eindelijk zover: een echte wedstrijd voetballen. De helden aan de kant van Dubbeldam waren Jami, Stef, Jasper, Jarno, Haley, Lieke, Daphne, Lieke en Sayenna.
    We willen Jami bedanken dat hij bij ons wilde keepen 💪, volgende week komt er een foto in ons tenue. Voor de wedstrijd werden de nieuwe sponsorshirts aangetrokken en wat moet dat ook een mooi moment zijn geweest voor de sponsor, die de helden van de toekomst op deze manier wil helpen.

De eerste helft ging meteen goed; er vallen over en weer doelpunten, maar de verdediging van ons stond als een blok. Overspelen en het roepen naar mekaar, allemaal top.
    Achterin liep het als een trein en als iemand van zijn plek naar voren ging, vulde een andere speler deze plek op. De wedstrijd liep daardoor soepel en was spannend.
    Dit lag natuurlijk ook aan onze tegenstander: Groote Lindt speelde ook heel goed en ze waren ook opgewassen tegen ons, leuke pot. Eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar, maar omdat Dubbeldam net iets vaker scoorde dan Groote Lindt zullen we hier niet over klagen.
    De wedstrijd eindigde n 7 voor Dubbeldam en 6 voor Groote Lindt.