• Heel team GEEP rent morgen voor KiKa

  Run for KiKa Lente Fit heeft een dubbel doel, het belangrijkste is natuurlijk geld ophalen om de strijd van KiKa tegen kinderkanker te ondersteunen. Dit doel heeft team GEEP met maar liefst ruim 21.500 euro ruimschoots gehaald.
  Het tweede doel is het lopen van een halve marathon in de periode 21 tot en met 31 maart. Onze helden van team GEEP hebben besloten deze halve marathon morgen te gaan lopen. De Gepen die wat minder goed ter been zijn, hebben vorige week al een kwart marathon gerend. Voor een enkeling is een halve marathon geen echte uitdaging als dank voor de ruimhartig gegeven giften. Deze helden hebben besloten om maar liefst een hele marathon te gaan rennen.

  Nadat afgelopen zondag onze Kwartjes al de helft van hun halve marathon gelopen hebben, zullen morgen alle Gepen zich van hun best kant laten zien. De laatste tien kilometer zal voor alle Gepen hetzelfde zijn en ergens tussen 11:00 uur en 12:30 uur zullen de lopers op dit parcours te bewonderen zijn.
  Omdat de coronamaatregelen het niet toelaten dat de vele fans van team GEEP naar de Schenkeldijk komen, roepen we iedereen op een coronaproof plekje langs het parcours te zoeken. Dit heeft als grote voordeel dat u de helden in actie kunt zien. Uw aanmoedigingen maken het voor de lopers allemaal net iets gemakkelijker.

  Om 8:00 uur beginnen twee Super-GEPEN aan hun hele marathon. Zij lopen eerst een ronde van ruim 21 kilometer, die hieronder te vinden is, om rond 10:00 uur te beginnen aan hun ererondes langs de vele fans.
  De Halfjes lopen direct met deze helden mee, zij vertrekken dus rond 10:00 uur aan hun avontuur. De Kwartjes volgen dan rond 11:00 uur, zodat alle GEPEN vanaf deze tijd op bovenstaand parcours te vinden zijn.

  Dus: kom wel kijken en aanmoedigen, maar kom niet naar het Sportpark. Zoek een mooi plekje langs de route. Zeker langs het fietspad in de Nieuwe Biesbosch is ruimte voldoende.
  We wensen alle helden, maar Erik en Alex in het bijzonder, heel veel succes morgen.